VI SLUTAR BLOGGA HÄR.

HEJSAN!

NU HAR VI LITE TRÅKIGA NYHETER...

VI SKA SLUTA BLOGGA...

INGEN MER UPPDATERING HÄR. TRÅKIGT,JAG VET.

MEN

JAG HAR EN BRA NYHET!

JAG SKA FORTSÄTTA BLOGGA FAST PÅ MIN EGNA BLOGG :))

www.livetsomgabriella.blogg.se

SÅ INTE MER MED DET. MEN FORTSÄTT GÄRNA ATT ATT LÄSA PÅ MIN BLOGG :)

KRAMAR!

SAGA,BELLA OCH MATILDA.

.

Lalalalalalaaaaa. Pusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss matilda

DAG : (?) Mitt mål med ridningen

Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå :) hihi kortfattat och bra!? Pussssssssssss matilda

Låten säger allt.



/bella.

Tjenna, har varit i...

Tjenna, har varit i stallet och nu sitter jag och lyssnar på musik och minnen kommer fram.. kollar även igenom mina bilder och där finns det riktigt mycket som väcker minnen. så jag är på riktigt depp humör just nu. :/ buhuhu.

men det ska inte gå ut över er. Idag förljde pappi med till stallet och hjälpte mig.
Jag klippte jasses man, så nu är den söt och stubb igen :)) asså jasse är liksom inte jasse om hon inte har stubb, det bara är så. men ja det blev inte riktigt lika bra som det brukar bli men det var för att den hade blivit så lång och tjock så att den började lägga sig och då blev det lite svårare att klippa men det blev ändå ett hyggligt resultat ;) haha och det blev inte så mycket bilder men jag tog några. dom blev inte speciellt bra men dom får duga så ska jag ta lite mer bilder nu framöver.





vad tycker ni om manen ? :) själv tycker jag att jag är en mycket begåvad frisör ;)



haha ja som ni ser så blev det ju inte direkt några proffs foton men det är ju alltid något? ;)

sist får ni en bild på Liptuz och GT :)




KRAM ! BELLA

Dag 8-Pinsammaste situationen med hästar

hahaha, det måste nog vara på våran första lokala tävling :p då jag var så fokuserad på att kolla över hindrena så jag hoppade fel hinder ^^ hahah på första hinret? klumpigt. jag hoppade 7an baklänges istället för 1an :p men jag har faktist bra förklaringar för det ;) dom som står med dom där "flaggorna" vid starten stod faktist bredvid 7an :p haha. men så gjorde jag ju en omstart och då visade vi att vi kunde och hoppade då felfritt med inga tvek :)

men det var även på framhoppningen så hoppade jag ett hinder från fel håll :p (a) hhaha men jag visste väl inte vilket håll man skulle hoppa? visste inte ens att det var ett speciellt? haha men aja. man lär sig av sina misstag ;D

/bella


bild ifrån tävlingen. jag var nöjd med resultatet för det vi åkte dit för var att göra vårat bästa och komma igenom banan vilket vi gjorde :))


hejsan !

hejsan !
gud vad fint väder det är ute? :)) ska nog gå ut och sola lite. måste få lite färg jag är typ ett vandrande lik :phaha.
sen blir det ju en sväng till stallet, pappi hänger nog med. och ja sen blir det ju inte så mycket mer idag? tråkigt. men senare ikväll blir det såklart ponnyakuten och solsidan.

men ska gå nu:)

/bella


woops.. glömde lägga in igår ..

hehe, glömde ju lägga in efter den där mallen igår, så jag kör på 2 st idag ! ;)

 

Dag 5 - Det här har jag med mig på tävling



iaf, detta har jag med mig till tävling, om jag inte har glömt något.. ;)
Listan är för en dagarstävlingar, det tillkommer lite när det blir flerdagar ofc! :)


 

"godnatt inlägg"

godkväll!
tänkte bara slänga in ett litet godnatt inlägg ;)
så godnatt alla sovsött.

imorgon blir det slappdag! kanske tar mig en promenad om jag nu mår bättre. har mått nästan helt prima idag men förhoppningsvis är jag helt frisk tills imon :))) jag ska ju självklart till min lilla pärla, pappi hänger nog med också. och jag kanske drar mig in till stan en runda? fårse om jag orkar ;p haha. men nu ska jag inte uttråka er mer med mitt uselt tråkiga babbel.
puss! bella


bilder från typ när hösten började. jag måste ta lite nya bilder! asså jag tar hela tiden men heh laddar bara inte över dom? jag ska ta myycket bilder imon som vi kan bjuda på :))


Dag 7-Min bakrund

ja jag fattar inte riktigt vad som menas men jag antar att det menas med från början jag började rida?
hahah.

Allt började med att jag följde med en kompis till KalmarHästSportKlubb och så fick jag prova att rida den som hon hyrde. jag tyckte att det var super skoj och så provred jag och så började jag på ridskolan och red en lektion i veckan. haha den dagen var min favoritdag i veckan ;p jag gick snabbt upp i grupperna för jag lärde mig ganska snabbt och så när jag red i Grön 2 som det heter så bestämmde jag mig för att skaffa egen häst och på så sätt kunna lära mig mer. så jag började leta och så hittade jag många favoriter och efter mer än ett halvårs letade hittade vi jasse :) så köpte vi henne och så bara blev det som det blev. nu har jag ju haft henne i över 1år och allt går toppen. :) och så slutade jag på ridskolan alltså att rida lektioner, när jag red i Röd 2 :) det finns typ upp till Gul 2, och efter det typ träningsgrupper och sånt. men jag slutade helt men jag tävlar för kalmarhästsportklubb fortfarande :) men nu mera tränar jag ju då för Malin med jassebasse.

(hahaha vet inte om detta var meningen med "min bakrund" men aja skit samma)


//belllaaa

hej!

hej!

idag känner jag mig mycket bättre! fast inte helt frisk än men iaf.
idag vaknade jag bredvid syrran i min säng då hon blev rädd mitt i natten och vågade inte sova själv i sitt rum :p haha  och hon ska vara 17 snart 18? men det spökar faktist i hennes rum :O as läskigt! om ni ville veta så heter spöket Emma :) haha (ett internt skämt) men iaf, sen gick jag upp och så satt jag ute i solen lite och så drog jag till stallet. fixade allt och så sprang amanda en långsida med henne, och jag bara hoppades att det skulle se bättre ut, men tror ni att det gjotde det? -nej. :/ men men, det blir att ringa ATG nu på måndag så får vi se vad som händer :) men jag bostade på henne och lite så. och fy vad hon har börjat fälla ;p haha.

kvällen var tänkt att jag skulle till amanda men jag stannar hemma isället. ska ansrt hoppa in i duschen och sen ska jag städa klart mitt rum. lite mindre roligt. sen blir det väl inte så mycket mer ikväll... kanske ringer amanda så får hon se till att komma hiit till miigg :) hihi.

kram! bella


haha. känn dig äägd snö! ;)

 
idag när jag vaknade så va de värsta steek i mitt rum, haha

+30 stod det :D iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih

heja solen!




haha :D

pusssssssssss
Matilda


kvälls babbel

Tjenna!

ligger i sängen med datan och kollar på Big brother. sjukt program.

jag  mår iaf lite bättre nu, eller ibland och sen blir det likadant igen, men inte så som det va förut som tur va. jag är nog helt frisk efter helgen :) fast det känns lite som om min hjärna ska trilla ut ut örat eller nåt :p haha! har sååå ont i huvudet, men har varit värre.

imon blir det nog bara ta det lugnt, och så måste jag ju till stallet en runda. sen blir det liksom inte så mycket mer, tråkigt asså! men vad ska man göra, jag skulle gärna umgås med lite vänner och kanske tagit en runda på stan? 
och när jag vaknade imorse så var det snöö ute?! snacka om att jag blev chockad! hoppas att det försvinner under natten. ;)

och hönni? ni är ganska dåliiga på att kommentera, jag menar vi har ju ändå hyfsat många läsare så det måste väl vara något som ni har lust att säga till oss? något ni undrar? vi svara på alla frågor vi får :)

men nu ska jag sluta mitt babbel. så godnatt! sovsött. kram bella.


 
hahahhahahahahahah! så skööön bild på min lilla pärla! xd den är tagen förra våren, haha blir alltid lika glad när jag ser den :*

ffredag

asså jag har inget att säga, så jag kör på efter mall grejen


Dag 4 - Det här äter mina hästar

väääldigt intressant.. hihi mina hästar äter super foder! eller inte men ofc de bästa för dom! :)

Det här äter Maccis :) :

Ensilage

Hippo krafftfoder

Kraft Vitaminer

Verm-X

Betfor


+ en massa morötter och andra gottisaker ;)




ajja, ;)

pussssssssssssssssss
Matilda


fredag

hejsan! kom precis hem från stallet, hon mådde toppen (förutom att hon forfarande är halt) men hon var glad och hihi och har nog saknat mig lika mycket som jag saknade henne :* och gud så rastlös hon va :p hon kunde inte stå still och öronen spetasde framåt nyfiken på allt som hördes, haha hon är för sööööt! ♥
och idag fick jag leka lite frisöör med jasse ;) haha jag klippte av det hemska hovskägget :p blev mycket bättre men jag är ju inte proffs på det så det blev väl inte perfekt ;) imorgon ska jag nog också ut dit och då ska vi klippa manen. hon hat ju egentligen typ en stubbman som är ca 5cm men nu är det typ 15cm ;p haha så det ska fixas.


ikväll blir det som vanligt inte så mycket roligt, ska umgås med my family och ja inte så mycket mer. men jag orkar väl ändå inte göra något speciellt nu när jag inte är helt 100% frisk.. :/

ha en härlig fredagskväll! kram! bella

 jag och jassebassebuuuss i sommras :)


Dag 6-Mitt mål med ridningen

Ja mitt mål är väl att komma så lång som möjligt :) eller asså med jasse har jag inte så mycket mål förutom att få bra resultat på tävlingarna nu detta året :) Det var super förra med, men vi tävlade ju bara två gånger och den ena gick skiiiiiit :p men den andra gick strååååålande! :D och det äv väl bara det som jag tycker räknas eller ja att man gör sitt bästa! det är allt man kan göra och det är målet. att göra vårat bästa :) alltså jag har inga höga mål med jasse, vi ska hoppa högst en LC detta året :) men mest LD clear round, för jag vill tävla mot mig själv. och Jasse är min lärokompis, hon är liksom min lärare, det är hon som ska hjälpa mig att nå mina mål i framtiden.

som jag kanke har sagt tidigare så ska ju pappi ta jasse när jag ska ha en ny. hon ska vara min föralltid :* bara att jag vill ju fortsätta tävla och sånt, och då kan jag ju inte ha en gammling ;) haha hon blir ju 20 iår och det är sista året som hon ska behöva tävla, men tro mig hon älskar att tävla! hon föörändras helt, hon blir så taggad och glad det bara strålar om henne, man ser lyckan! (: och haha detta blev en riktigt lång text och vi hamnade lite untaför ämnet men aja. hoppas jag fick fram svaret iaf :p

//bella


.

tjenixen!

hemma idag med, kände mig inte helt frisk.. tråkigt men så är det ibland. asså jag är nästa aldrig sjuk men när jag väl blie det så blir jag jäätte sjuk -.-' aja.

helg nu då. även att jag inte kommer kunna göra så mycket , hehe, jag ska tillbringa min helg i skolböckerna. jag har ju kommit efter lite nu så jag måste jobba på lite :p tråkigt men vad ska man göra ;)
och nu börjar jag känna att detta inlägget bara blir tråkigare och tråkigare, så jag ska sluta typ nu.

Ska kanske med pappa till stallet sen. för jag saknar min plutte för mycket! :* :/

ses! / bella

wtf`?

har jag missat något eller?


snöööööö? för helv*te! ge upp nu dummma väder -.-'







ajja ska äta frukost , sedan bege  mig down to the ----.. även kallat skolan ;)

hihi nu ska vi tänka possitivt här, negativa klubben!

varje minut du är arg förlorar du 60s av glädje.
så saant!

pusssssssssssss
Matilda

OBSESSED

tjoooobrreee!! :)

har precis kollat på film med syrran och så har vi tjockat oss med lite kladdkaka, även att jag inte mår så bra och inte kunde njuta av den fullt ut så var det ändå mumsigt. ;) asså jag får sånna cp kramper i magen? typ helt plötsligt känns det som att jag får en kniv rätt i magen, precis under revbenen. NEJ fan nu blev det så igen :(( vet inte heller ¨vad det är? blä! hoppas bara att jag inte behöver åka till sjukan.. och jag klara inte av att skriva mer nu, för min mage dödar mig :/ vi ses senare om jag överlever.

//bella

Vi kollade på Obsessed. Så sjukt bra film!! har redan sett den en gång innan men den är lika bra nu ! :) Beyonce är med i den, och ja hela filmen är verkligen sjukt bra! spännande,läskig^^, rolig, och störd ;) haha. men den rekommenderas starkt! :)
 ha en bra kväll! ciao

Dag 3 - Min första häst

jahaapp nu kommer det lite om min första häst! :)


Sully 4089

Sullan är född 1997 och är 134,5 cm typ :)

Sullan hade jag från julen 06- hösten 08.
Det började med att ebba och jag igentligen fick henne tsm på julafton. Tro mig, det var helt amaziiing den dagen!
En liten ryttares högsta dröm. Vi åkte i bilen med ögonbindel med pappa till stallet, inte en aning om var det var!
Sen så när vi tog av bindeln så stog mamma utanför sullans box,sullan där med rött sidenband runt halsen, boxen inslagen i paket papper, så fick vi riva upp det så stog de Sullan, ägare matilda o ebba :D
assåå shiit. Jag började gråta, ett minne för livet.
Iaf så hade vi henne tsm i kanske 4 månades, haha det funkade inte så vi köpte en annan till ebba.
Sullan lärde mig väldigt mycket, vi hade mest roligt tsm och hade inte några störra krav.
Vi hoppade Ld-lc+5 typ! hihi :)

Just nu är Sullan ridskolehäst på Kalmar Hästsportklubb. Där jag hoppas hon har det bra lilla sötan!

Tyvärr har jag inte jjätte många bilder på henne, då min förra data fick virus och nu har jag glömt lösenordet till den hehe.




en liten matilda på en liten söt ponny! <3

Dag 5-Det här har jag med mig på tävling.

haha, ja jag har bara tävlat med jasse två gånger. men men, (vi ska börja mer nu)

vad har jag med mig? hm, det jag går igenom snabbt i mitt huvud när jag har satt mig i bilen är: Hästen,sadel,träns,benskydd,spö,pass,nummerlapp. det är liksom det jag tänker på extra mycket och det är väl i stortsätt vad jag har med mig. kan ju bli så att man tar med ett stall/transporttäcke beror ju helt på vädret. och så ett ländtäcke länd/lend? aja. men jag tar väl med det som behövs och inte så mycket mer. haha något ni undrar så skriv gärna en kommentar :)

//beellaa

hemma idag igen..

hejsan! jag är hemma idag igen.. fast jag mår mycket bättre så det blir nog skola imon :) haha visst är det så att när man inte är sjuk så vill¨man vara det så man slipper skolan, men sen när man är sjuk så vill man hellre va frisk och va iskolan ? ;) haha, så e det för mig iaf :p

men just nu städar jag iordning mitt hemska rum. ser ut som det har varit krig här inne.. så jag har mycket jobb framför mig.. Vi hörs!


kram! bella

komiskt att min mobil e så långsam att den tom tycker det själv...

I Always tired at the day , because I become a super hero at night Hihi Pusssss o godnatt /Matilda

lalalala

Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt



If today was your last day and tomorrow was too late
Could you say goodbye to yesterday?
Would you live each moment like your last
Leave old pictures in the past?





lyssnade på min gamla spellista på spotify.
Duuktigt ;)
fast nä.
hihi pussssssssssss
Matilda

tjingeling

tjineling :)

sitter i mitt rum och mår fortfarande dålig :/ asså det är lite läskigt för när jag reser mig upp så snurrar allt och jag trillar nästan, och så har jag inga krafter, jag måste lyfta ex ett glas med båda händerna? och jag går saktare än en 99åring med rullator -.-. det blir ingen skola för mig imon! blä! kommer att komma efter sjukt mycket. och sen kan jag inte helelr åka till stallet :( saknar min lille snuttefia något sjukt mycket :( fast jag kan ju inte rida eftersom hon är halt men att bara träffa henne.. buhu. vi ska till ATG snart så vi får saker lite mer klart för hon är inte svullen eller varm eller något.. så det är ju något som liksom inte syns men ändå syns? haha fattar ni :p aja,och har precis kollat på glee, asså det är nästa så att det är veckans höjdpunkt ;d, eller det finns många , men den serien är ju bara för bra! och även desperate housewifes som visade sitt första sesongs avsnitt igår :)))  

men ska snart lägga mig tror jag, om jag kanske inte stannar uppe och kollar lite på jersey shore, och big brother ;) haha riktiga geek program men det är ju faktist humor i dom iaf ;)

så ska dra nu ha en fortsatt trevlig onsdags kväll :)

kram! bella

spa-dag. varje dag?

jah du den frågan kan man ställa våra kära hästapollar.
Jätte myyyysigt att bada lerdag, varje dag!
dom ser på hagen som ett spa!
dock är det inte jätte mysigt att borsta av leran vaarje dag...



så idag gjorde jag som jag antar alla andra hästägare gör, använde pälsglans!

dessa tipsar jag om


Miracle Groom nånting nånting, inte riktigt koll vad det heter. det gör det lättare att borsta ut, lenare och tar även bort skit! :) inte bara i man o svans, utan om hästen har en fläck på rumpan, om den som maccan råkar ha en vit fläck där, sprutar man på lite , torkar med en handduk och wips! är det nästan totalt borta , de blir vitt igen istället för brunt...! super bra ! :)





Show Sheen gör det lättare att borsta ut, super bra , pälsglans på högnivå ;)


dessa två använder iaf jag mig av :D funkar super ;)


pusssssssss
Matilda

dag 2 presentation av mina hästar, enligt mallen ;)

idag i skolan har jag varit så trött, så trött. Meen jag överlevde :) hihi super bra ju :D




Presentation av mina hästar

Macahan

Även kallad Maccan, Maccis och tuusen andra namn känns det som! ;)
Han är ju då min lilla pålle som ni kanske förstått :) Han är en liten kossa häst, mörkbrun/svart skäck född 1996 imp. från irland. Han är slutmätt till 148 cm :) Maccan har massa meriter och har lärt mig otroligt mycket. Vi köpte Maccan slutet av 2008.Han är mitt lilla troll. Helt underbar :)! Vi tillsammans har en så länge startat upp till nationel LA (110cm). Dock tyvärr hände en liten olycka på DM förra hösten så Maccan och jag har inte kunnat hoppa förrens nu typ. Från sept.- dec/jan så har jag bara lätt motionsridit honom barbacka. Dock är han frisk nu och vi är på g igen , så snart kommer man se oss på tävlings banan igen ;)

Maccan är en underbar invidid som är min lilla ögonsten. Han betyder otroligt mycket för mig, asså jag kan inte tänka mig ett liv utan denna underbara häst! varje dag lär han mig ngt nytt :D<3



haha igentligen har jag bara en häst, men då o då händer det att jag snor måns..



Monsanto

Måns, även kallad måsse ;) är min Mammas häst. Han är född 1992 tror jag, och han kommer också från Irland och är runt 175 cm :) måns är vääärsta biffen ska ni veta ;) hihi.  Måns red jag mycket i sommar och en del i höst när maccan inte hoppade, så för att ha roligt o hålla igång hopptränade jag honom lite! ;) haha det gick kanske inte sjukt bra, men de var roligt och jag lärde mig mycket!
Måns ääälskar att hoppa , det bästa han vet! Han har med tidigare ryttare tävlat upp till 140cm :)

måns är sjukt rolig. Jätte skön häst som ja, man kan inte låta bli att skratta när han står där och ser allmänt muppig ut ibland ;) även han betyder otroligt mycket. <3




hoppas ni fick veta ngt nytt :)!

Imorron skriver jag om min första häst :D

Pussssssssss
Matilda


Dag 4- Detta äter min häst

haha jätte skoj att veta eller? ;)
aja.

Morgon: 2kg hösilage och 1dl krossad havre.

Lunch:1kg hösilage.

Insläpp: 2kg hösilage.

Kväll: 4kg hösilage, 1dl krossad havre+b-vitamin+mineraler, och 3dl betfor.

sen under dagen får hon lite gottgott, som ex: äpplen och morötter ;) pappa ger henne hheeeeela tiden! XP

ja det var väl allt :)

//bella

sjuk-.- :/

hejsan! blogg.se har inte funkat alls idag så jag har inte kunnat uppdatera..
men iaf, jag är hemma och är sjuk. detta är det sjukaste jag har vatt på länge :/ mår verkligen jätte dåligt..har inga krafter så ska snart ta en lite lur :)

igår skrittade jag jasse en stund och när vi kom tillbaka så kollade Gunilla henne och hon är fortfarande halt. hon var lite kortare i steget i  vänster bakben.. tråkigt! :/ pappi ska nog ta hand om henne idag, för jag har inte krafter nog att ta mig ut dit idag. blä. orkar inte ens skriva mer nu för jag trillar ihop när som helst. pöss!

/bella

nä men ser man på.

att bella har lärt sig att lägga upp en sådan där youtube  grej?! hehe de ska hon få lära mig..


Iaf hörde jag den här låten idag, väldigt bra enligt mig :D
http://www.youtube.com/watch?v=KRBS5WZMdik

It's taking me higher , higher of the ground!

pussssssssss
Matilda


nä men ser man på.

att bella har lärt sig att lägga upp en sådan där youtube  grej?! hehe de ska hon få lära mig..


Iaf hörde jag den här låten idag, väldigt bra enligt mig :D
http://www.youtube.com/watch?v=KRBS5WZMdik

It's taking me higher , higher of the ground!

pussssssssss
Matilda


nä men ser man på.

att bella har lärt sig att lägga upp en sådan där youtube  grej?! hehe de ska hon få lära mig..


Iaf hörde jag den här låten idag, väldigt bra enligt mig :D
http://www.youtube.com/watch?v=KRBS5WZMdik

It's taking me higher , higher of the ground!

pussssssssss
Matilda


ojdåojdå..

hejsan , jag har inte alls varit aktiv här kan man säga!
men iaf tänkte jag köra på den där mallen som bella kör på ! hoppas det blir bra :)

i varje fall så anledning till både sega uppdatering och att jag snor den från henne är att det inte händer något roligt som man har lust att skriva här :D! ajja i varje fall, jag börjar idag, på dag 1! :)

Dag 1 - Presentation av mig själv

okej okej, då ska vi se vad som finns att säga om mig! jag heter ju då som sagt matilda lindberg, och fyller 15 i juni (yy'. Jag tror jag brukar vara glad och är helt enkelt som jag är ! :)hihi suuper svårt att förklara. Jag har ju då en liten poonny, Maccan, som jag verkligen tycker om. att rida är absolut det bästa som finns. Att hoppa och tävla är en så otrolig känsla, helt amazing! Jag tycker väldigt mycket om att kööpa en massa saker så vi är fiina när vi hittar på en massa bus också;) haha nä men det är väldigt roligt det med.
Jag skulle helst leva i ett land där det är sommar 365 dagar om året men nu gör jag inte det. Jag går på falkenbergskolan och bor på en "gård" ( och nej, ingen bondgård, en herrgård!) lite, pytte liten bit utanför kalmar där vi har hästarna hemma! :)

hmm, det där var väll lite kort om mig, hehe hoppsan ni fick veta liite iaf ;)!


 näääämen här har vi mig, i egen hög person!
hehe

imon kommer jag skriva om:Dag 2 - Presentation av mina hästar

pusssssssssssss
Matilda


Dag 3- Min första Häst

haha ja min första häst är ju då Jasse ;) så vad ska jag skriva liksom ? skrev ju det mesta om henne i dag 2, så orkar inte skriva en gång till ;) men kolla ner så hittar ni nog det inlägget med henne :)





och ja skolan idag var lika långtråkig som vanligt, bara att det var lite värre idag för jag mår p*ss. -.- usch jag har ont i varenda muskel och är förkyld. varför?
och imon har jag engelska prov för jag gjorde inte det idag, och då känner jag ett litet måste gå.. blä!

men måste plugga nu, om jag nu ska gå imon och göra provet så vi hörs! (hoppas dom andra ungarna uppdaterar lite)

kram! bella

JUSTIN BIEBER!

HEEEEJSAN !!! VET NI EN SAK! IGÅR SATT JAG UPPE TILL HALV 12 OCH LETADE HOTELL I DANMARK, OCH VET NI VARFÖR ?? JO FÖR ATT JAG OCH AMANDA SKA DIT DEN 1APRIL FÖR ATT KOLLA PÅ JUSTIN BIEBER KONSERT!! :D DET VAR DET SOM VAR HEMLIGHETEN! :D HAHAHA , MEN NU ÄR DET BOKAT OCH KLART :D JAG ÄR ÖVERLYCKLIG! :D :D :D


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! GÅR INTE ATT BESKRIVA MIN LYCKA!


////BBEEELLLLLAAAA :D

 


här får ni en av hans super låtar ^^





Never Say Never! :**

svar:

 

KommentarTid 
cecilia om Dag 2-presentation av mina hästar.:
Kan ni inte lägga upp lite fler bilder på bloggen? Annars är den bra!!
14 Mars, 23:08




 

tidsinställt

detta är ju tidsinställt så förmodligen sitter jag på lektion just nu.

hade ju sovmorgon idag och det är alltid lika sköönt! tror nog att jag gick upp runt 8, och ja, jag bryr mig faktist inte så värst mycket hur jag ser ut i skolan? vad har det för mening? asså man ska sitta på lektioner och lära sig saker, inte gå dit för att visa upp sig? jaja, alla får ju göra som dom vill :) och haha jag bryr mig ju såklart men asså inte överdrivet, som jag har liksom kläder som jag bara tycker är bekväma, och inte så väldans mycket smink bara för att se lite fräschare ut :) men som sagt det är ju från person till person.
men ni ska veta att jag älskar att fixa mig ;) jag älskar att sminka mig och ha lite piffigare kläder, aja, ses senare! (orkar inte skriva mer) hehe :p

puss! /bella


godkväll!

godkväll!
imorgon har vi sovmorgon, vilket är super härligt!
fast vi har prov imon och jag var ju hemma idag och jg har lltså inte böckerna hemma-.-' great!
sen efter skolan är det dags för stallet och som jag sa innan så blir det skritt. och gunilla ska kolla henne :) förhoppningsvis så är hon bättre.

ska göra lite tidsinställda för imorgon, för det blir ingen bloggning förens på kvällen :)

sweetdreams! /bella


sitter här och kollar på 16 and pregnant

hejsan, sitter här och kollar på 16 and pregnant.
var ju i stallet förut med syrran, vi gick/sprang dit. skönt! sen så ja vilade hon idag igen. imon ska Gunilla hjälpa mig att kolla henne. ska iaf skritta henne en lååååååååång runda, eller ja om gunilla tycker att det är en bra idé ;) men hon var pigg och glad, som alltid:*


men nu ska jag kolla vidare, ses! //bella 

tjoo,igen,

tjoo, igen,
jag kollade ju på black beauty, och asså den va hemsk :/ men sååå sjukt långtråkig så jag var tvungen att stänga av den. så satte jag på The last song :) och den är ju alltid lika bra.

snart bär det av till stallet. Gunilla ska hjälpa mig att kolla om jasse fortfarande cpar benet. hoppas att hon inte gör det! men även om hon inte gör det så ska hon skrittas idag. för det ser mer ut som att hon är spänd på något sätt än att hon är halt liksom. och då är det ju alltid bra att skritta dom. och idag ska syrran hänga med ut, haha hon är livrädd för hästar, men hon har faktist ridit på jasse ;) travat och allt helt själv ;)
asså jag är den ända i min familj som är hästintresserad, eller pappi har ju liksom blivit det när vi köpte jasse så han och jag är hästnördarna som kollar ponnyakuten varje söndag ;) haha.


mer bloggning när jag kommer hem :) kram! bella


Dag 2-presentation av mina hästar.

jag har då en liten D-ponny på ca 145cm,kanske tillochmed lite mindre? aja hon är iaf en ganska liten d-ponny.
hon heter Jasmin VII och är 19år. hon fyller 20 iår :) men åldern är verkligen bara en siffra. hon är fräsch och pigg som en liten unghäst. hon hoppar fantastiskt bra! hon är mer en hopphäst, dressyr är inte särskilt roligt enligt henne,men hon är väldigt duktig på det med. hon är en läromästare, jag har lärt mig så sjukt mycket av henne på detta året.
hon har ett j*vla temprament. haha hon är en liten PMS häst, ja, hon har sina bra och dåliga dagar, för det mesta bra dagar men när dom dåliga kommer så vill hon bara inte, så är det :p haha som om man hoppar, så ena träningen går hon helt underbart och sen nästa så stannar hon bara och bråkar ;p hahah ja hon är speciell och det är därför jag älskar henne :* hon har en sån underbar personlighet! hon är liksom en busig ponny, och alltid glad, (förutom när det handlar om mat då hon är väldigt rädd om sin mat) :p men hon är nyfiken på allt och nr hon är nyfiken så gör det så att hon blir tittig. man kan inte veta hur underbar hon är förens man umgås med henne varje dag som jag gör. inte förens man rider henne och har lärt känna henne, hon testar väldigt mycket men om man visar från början att det är jag som bestämmer så blir hon en ängel. det är därför det nästan bara är jag som kan rida henne ordentligt, asså alla kan ju rida henne men hon lyssnar mest på mig och ex hennes förra ägare för ja, både hon och jag känner ju jasse väl och det är ju som jag nu har sagt några gånger, man måste alltså känna henne väl innan man kan rida henne ordentligt. :)

lite allmän information om henne:
Namn: Jasmin VII
född: 1991 (20år iår)
Ras: New Forest
Färg:mörkbrun
Personlighet: busig! och nyfiken! :)

ja är det något mer som ni saknar att veta så släng in en kommentar så svarar jag! :)

//bella





jag försökte att lägga upp fler bilder men det funkade inte så vi får böja oss med domma :)

hejsan.

hejsan. idag är jag hemma.. blä! och det som är helt super bra är ju att vi har prov imon och jag har inte sakerna hemma och jag ska gå imon ? duktigt :) haha. men iaf, det har varit dålig uppdatering av dom där två nissarna.. tur att ni har mig så ni har något atty läsa ahah ;) asså jag kollar på bloggar några gånger om dagen och jag menar om det inte är någon bra uppdatering så det finns något att läsa så tröttnar man ju på att läsa den bloggen ;) så jag kör på att uppdatera eftersom att jag då inte gillar ouppdaterade bloggar :) onödigt inlägg? :p

men iaf jag ska ta och kolla lite film nu. Black beauty blir det :)

ha det gutt! kram/bella

hemkommen från stallet.

hejsan!

just nu hemkommen från stallet. pappi hjälpte till.  

wihu, jag har inte spytt mer idag, det va bara på morgonen. super! vet ifan om det nu va maginfluensa eller om jag bara spydde? wieard. men iaf. ikväll blir det att dricka lite cola eftersom att det ska hjälpa mot maginfluesa :p haha, sen är det ju ponnyakuten och efter det är det ju solsidan :))) låter  som en härlig kväll så det är bara att hoppas att man inte spyr något mer.

/beeellllaaaa :)

Dag 1- presentation om mig själv

jag är ju då gabriella men som bloggen heter så kallas jag alltså bella ;) ja jag är en sprallig, tuff tjej som oftast bara gör impuls saker och sedan tänker efter :vafan detta va en dålig ide :p haha. jag har den bästa humorn.
jag har super vänner som jag älskar, och försöker umgås med så mycket jag kan :) mitt liv är ju egentligen i stallet där jag spenderar den mesta tiden av mina vardagar.
jag gillar även mode,jag gillar att shoppa och köpa nya saker. ja det finns ju inte jätte mycket att säga. om ni läser bloggen så vet ni kanske lite om min personlighet :)  om det är något mer som ni vill veta så kan ni väl slänga in en kommentar :)

kram! bella

.

jag snor denna från emilia ;) hon hade jasse innan mig :) kolla in hennes blogg.

http://eemiliaas.blogg.se/


Dag 1 - Presentation av mig själv
Dag 2 - Presentation av mina hästar
Dag 3 - Min första häst
Dag 4 - Det här äter mina hästar
Dag 5 - Det här har jag med mig på tävling
Dag 6 - Mitt mål med ridningen
Dag 7 - Min bakrund
Dag 8 - Pinsammaste situationen med hästar
Dag 9 - En perfekt dag i stallet
Dag 10 - Min utrustning
Dag 11 - Hästbloggar jag läser
Dag 12 - Hästens utrustning
Dag 13 - Om jag skulle vara tvungen att byta häst med nån skulle jag välja
Dag 14 - Min drömhäst
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min önskelista
Dag 17 - Mina tränare
Dag 18 - Jag gillar
Dag 19 - En häst jag saknar
Dag 20 - Veterinär, hovslagare, massör osv..
Dag 21 - Fula ovanor
Dag 22 - Jag gillar inte
Dag 23 - En hoppträning
Dag 24 - Jag måste träna på
Dag 25 - Meriter
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - En stund jag aldrig kommer att glömma
Dag 28 - Favoritmärke
Dag 29 - Bilder på mig från tävlingar
Dag 30 - Mitt drömstall


JAG ÄR DEN LYCKLIGASTE UNGEN I VÄRLDEN JUST NU!! :D

hejsan! jag sitter här hemma, sjuk och har spytt en gång idag :( hatar att spy det är det värsta som finns.. men iaf

JAG ÄR DEN LYCKLIGASTE UNGEN I VÄRLDEN JUST NU!!!!!!!!!! :D NI KAN ALDRIG GISSA VAD SOM HAR HÄNT!!!!
NI KANSKE HAR LÄST INNAN ATT DET ÄR EN SAK SOM VAR HEMLIG!!!! :D OCH DEN HEMLIGA SAKEN HAR NU BLIVIT SANN! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!! GÅR INTE ATT BESKRIVA MIN LYCKA ! HAR ALDRIG GRÅTIT SÅHÄR MYCKET PÅ SÅ SNABBT SEDAN JAG FICK REDA PÅ ATT JASSE VAR MIN :D  MEN EFTERSOM ATT ALLT INTE ÄR BOKAT OCH SÅ ÄN SÅ AVSLÖJAR JAG INTE DET , MEN JAG OCH AMANDA HAR FÅTT EN JAAAAAAAAA AV VÅRA FÖRÄLDRAR OCH NU ÄR DET DÅ BARA ATT BOKA MEN INTE FÖRENS TISDAG OCH DÅ NÄR DET ÄR GJORT SÅ LOVAR JAG ATT SKRIVA UT DET PÅ BLOGGEN DIREKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D IM SOOOOO HAPPY!

//BELLA

Vii!

HAJJ! sorry blev inte så lyckat med inlägget om min vecka haha^^så den skippar vi,eller vill ni ha det får ni kommentera här?! Igår var jag med hanna och vi jobbade med vår Idrottslektion o sen gick vi till affären och köpte GOOODIS sen satte vi oss i soffan och softade och tittade på filmen SALT,assss bra;) Nu ska jag den på en gudstjänst snart i en timme.....SNARK! Bella och jag ska på en långtur sen med hästarna det blir lite roligare;)
Hanna och jag på partaj leker fjortizzar;D
soooommmmar
Allt från mig Puss Puss Saga

Sagas vecka;)

MÅNDAG:                                            Tisdag:                                                   Onsdag:
Stallet för en rid tur i får hagen          Ridning på fältet galopp träning            stallet med hanna vilodag
Plugga till engelska provet                                                                               dag för ärtan.
Plugga till so:provet o till
Idrotts lektionen med
hanna,gudtjänst

Torsdag:                                              Fredag: Lördag:
Ute ritt i fårhagen                               Barbacka på Fältet                                 Se på en dans tävling med
Plugga                                                                                                              Anna
Ute ritt till Dämmet
Söndag:
lång ute ritt till ulfsborg eller till sjön




Pusss Puss Saga

godkväll.

godkväll. kollar just nu på melodifestivalen och bara hoppas att sverige tänker efter när dom röstar, så att man inte behöver skämmas för att vara svensk i år med. jag hoppas på att swingfly,eric saade eller danny går vidare ;) dom är ändå helt okej. men om typ linda bengtsing eller något dumt dansband går vidare så dör jag.

hahaha vilket deprimerande inlägg det blev, men detta blir även sista för mig ikväll. så hörs vi imon. är cp trött så ska sova efter melodifestivalen eller så ska jag kolla på film med my fa,ily och så får jag somna på soffan ;) gutt.

ha de! /bella


tjollahopp!

tjollahopp!

hemma från stallet nu. det blev inget tidsinställt för det funkade typ inte? aja, jag red ju idag då, och hon känns likadan... det hade inte blivit bättre. men hon får vila några dagar nu så får jag se hur det blir, om det inte bättras så får vi väl ta och ringa majsan massör :) så kanske hon kan hjälpa oss at hitta felet.

nu har jag precis kört ett snabbt och effektivt hårt träningspass. som vanligt då ;) jag har ju gått upp litegranna så jag ska träna bort allt nu innan sommareb :p hahah. även att jag är nöjd med hur jag ser ut bara att jag vill få mer muskler. :) thats it.

kvällen blir inte särskilt rolig.. ska nog kolla finalen av melodifestivalen sen sätter jag väl på en film eller nått. får se.

(lyssnar på wakawaka och som jag har sagt tidigare. Gothia 2010 ♥)

kärlek till låten.

//bellaa


visste du att......?

Visste du att......?

* jag är nog den mest mörkrädda fegisen som finns.

* jag är helt besatt av denna låten:
helt sjukt underbar!


* jag har typ alltid en "deppdag" i veckan då jag inte gör något annat än ligger i mitt rum/lyssnar på musik/och deppar. jag vet att jag är konstig.

*jag har jätte höga krav på mig själv i ridningen.- Negativt.

* jag ger ALDRIG upp !- Positivt!

hihi där fick ni veta lite granna, och jag lägger nog upp lite fler någon annan gång så ni får veta lite mer om mig ;)

tjoo!

tjoo!

ligger fortfaranade här och degar-.- men ska till stallet om en stund och pappi följer med och hjälper mig :)

ska även hinna ut och springa/gå en runda. det är ett måste. (:

och jag fick min lillebrors ipod :)))) haha inte för att den är den nyaste elr så men ändå ;) bara för att jag kliade han på ryggen ;p fast jag förstår han lite iaf för den är knallrosa ;) haha.

och dett är inte tidsinställt, hehe men det kommer något senare :) så kolla in lite under dagen ;)

kram! bella


godmorgon alla solstrålar!

godmorgon alla solstrålar!
har ni sovat gott? -det har jag, ;)

jag ligger här i min lillebrors rum i hans säng och kollar på tv. (jag har bara tv utan en sån där "box" med många kanaler men han har en sån "box" ;p) haha och ja den stoora tv:n orkar jag bara inte gå till :p lat som jag är.  har precis kollat på 16 and pregnant, såå söta bebiisar är! (a) hihih.

senare drar jag till stallet för att rida en sväng :) får se vart och hur det blir.

jag ska göra lite tidsinställda så ni har något att läsa :)

//bella


.

sitter här och klockan är snart 00.00. jag har ingen lust att sova fast ändå har jag det ;p haha låter konstigt men jag känner att jag vill va uppe, men sen är det så mysigt att sova (a)hihih.
men jag tänkte iaf säga godnatt till "alla" dom läsarna vi har ;) så godnatt sovsött så hörs vi imorgon!

/bella


broken hearted girl.





You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love enough to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl...No...No
No broken-hearted girl
I’m no broken-hearted girl

Something that I feel I need to say
But up to now I’ve always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you’ve got the most respect for me
But sometimes I feel you’re not deserving me
And still you’re in my heart
But you’re the only one and yes
There are times when I hate you
{ From: http://www.elyrics.net/read/b/beyonce-lyrics/broken,,hearted-girl-lyrics.html }
But I don’t complain
Cause I’ve been afraid that you would've walk away
Oh but now I don’t hate you
I’m happy to say
That I will be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl...No…No
No broken-hearted girl

Now I’m at a place I thought I’d never be…Oooo
I’m living in a world that’s all about you and me…yeah
Ain't gotta be afraid my broken heart is free
To spread my wings and fly away
Away With you
yeah yeah yeah, ohh ohh ohh

I don’t wanna be without my baby
I don’t wanna a broken heart
Don’t want to take a breath with out my baby
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way..No..No
I don’t want a broken heart
I don’t wanna play the broken-hearted girl..No..No..
No broken-hearted girl
Broken-hearted girl No…no…
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl



buhuhu..

/bella


hejsan!

idag tog jag stallet på morgonen för jasse skulle skos och vi hade ju elevensval och jag skulle till saga och foto och hon bor ju ändå i rinkan ;) iaf, nu har då jasse nya dojor, och hon fick vila idag med men imon ska vi ut på en liten runda, får se hur hon känns :) hon haltade inte idag iaf :))


kvällenrnas planer blir väl en vanlig fredag, alltså let´s dance med my family at home :) så vi får ta och ses senare, ska ta och lyssna lite på musik nu och bara hänga här i mitt rum helt själv , låter det inte underbart ;)

haha/bella


wiiiho

vet ni vad jag precis såg!?


att vi har gjort
  inlägg!



pussssss
Matilda

avslutnings kläning skiss;P

hello guy's ser att jag inte har varit så aktiv här,ojoj...sorry. Jag inte haft så mkt för mig då,utom att skissa på min avslutnings klänning kmr se ut när mommo och jag är klar med den;D
vad tycks??;)
Allt från mig denna stund Puss Puss Saga

<3


You my little friend, you make my day.

En bild säger mer än tusen ord.

It's amazing
How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
Try as I may
I could never explain
What I hear when
You don't say a thing







You say it best When you say Nothing at all



puss på dig!


/Matilda

jag älskar vädret. ÄLSKAR ÄLSKAR

faaaaaast näj. inte för fem öre. Nästan vilket väder som helst bara inte REGN!

det är ju lixom lagom mysigt när de nästan känns som att rudhuset ska falla ihop. inte riktigt så farligt, men jag tycker inte om när de låter o så i väggarna! i varje var det helt lungt eftersom macciis är sååe snäll.<3

meen nu ska vi vara glada! :D maccan var jätte duktig idag iaf, han vilade igår då han hoppade både månd o tisd :) han var väldigt mjuk och pigg o framåt, lydig :) suuper niiice tycker jag :D!


ajja nu ska jag dra mig ner till duschen, sedan tänkte jag få lite skönhetsömn, ;)


pussssssssssssssss
Matilda


kvälls snack

dags att nana nu så detta blir väl sista för mig idag, och matilda och saga har inte bloggat något idag ? :O herrugud. jag får väl blogga lite extra ;)

hoppas att ni alla sover sött för det kommer nog jag göra, sen imon ska jag dra ut till rinkan direkt på morgonen för vi har elevensval och då ska jag, matilda och saga fota lite, så vi ska va hos henne och ta lite kort och sen drar vi oss till skolan för att åka till torsår för att kolla på en musikal, Moulan Rouge. (tror det stavas så?) hehe. men iaf, sen ska jag ju då till stallet. hon ska nog få vila imon med.. men ska kolla henne imon om hon fortfarande cpar bakbenet. tråkigt när pållen blir skadad :/ men sånt får man ju bara ta när man har häst, allt är inte som att sväva på ett moln, det är hårt arbete,tid,skador osv, men det är ju såklart mycket mer bra saker, alltså dom bra sakerna är ju mycket fler än dom dåliga ;) och man ska egentligen absolut inte hacka ner på ryttare. Tänk på att det är nästan 500kg eller mer som vi tar hand om varje dag ;) aja slut snackat nu, vi hörs imon.

kram! bella


underbar låt


helt underbar är den! jag älskar den verkligen. texten har en sån bra mening och jag liksom ser mig själv i texten. vad tycker ni?

//bella


stallfri,vaccinationer,dåligt väder-.-, kyla både inne och ute..

nemen hejsan. idag fick ju då jasse vila, så pappi tog hand om henne idag när han ändå var där ute för att hon skulle få lite vaccinationer :)
och vädret idag är ju piss. usch. blåser och regnar.. lite tur att jag inte skulle rida idag.

men just nu ska jag bara krypa ner i soffa för det är så himla kallt här hemma? fy. hatar kyla, men jag ska inte klaga mer våren är ju påväg, och om ett par månader så är det ju sommar :))


kram! bella


hejsan igen!

hejsan igen!

nu blir det sista inlägget för idag för jag ska nana efter glee ;)

och det börjar ju snart och medans jag kollar på mitt kära favorit program ska jag umgås lite med min absolut bästa trogna vänner... Ben&Jerry :* hihih, godnatt alla ha en bra fortsatt onsdagskväll :)

puussar och krammmaar! bella

tjenatjena:)

tjenatjena:)

just nu sitter jag i mitt rum och har precis tränat lite styrka som alltid ;)
ska snart dra mig till duschen, sen käka och sen är det ju GLEE ikväll :))) me like!

Stallet idag: jag åkte dit efter skolan och ja så fixade allt och red sedan iväg till fältet. red sedan i bara ca en kvart pga att jag kände att något var helt fel med jasse.. och det var det...hon gjorde något konstigt med bakbenet :/ hon är nog inte riktigt halt men hon har förmodligen fått en sträckning när hon och hennes små vänner har busat i hagen.. :/ men hon får nog vila imon så får jag se på fredag om hon har blivit något bättre.

vi hörs mer senare. puuuussss! bella

Lite roligt här eller....

hejho alla glada och sura människor!! Idag helt vanlig skoldag,provet hoppas jag att det gick bra på,men man vet aldrig ;) Nu ska jag snart palla bort till stallet och rida,vet inte riktigt vad jag ska göra faktatiskt^^hihi
Jag kanske skriver senare om jag har nåt roligt på hjärtat:P
Villllllllllllllll HAAAAAAAA S O M M A R   NUUUUUUUU!!!
Allt från mig Puus Puss Saga

asså shiit..

koncentration, Matilda, KONCENTRATION!

0ch hur bra tror ni det går för mig att plugga på spanskan!? på en skala 1-10 sååå 0(0 kanske är att ta i förresten...)....


macciis var super på träning! Jag blir så glad när han e så pigg och tycker det är roligt! :D
underbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart<3





Pusssssssssssss
Matilda

prov...o annat;)

bonjour! visst låter det härligt och mysigt med franska, hahah I love it!!^^ händer inte så mycket nu utom att mitt skriv bord är ett ända krig med papper och böcker...OUUUPS!;)
Igår var mamma och jag på ulfsborg och hopptränade jag trodde att hon skulle sticka med mig men det var tvärt om hon lyssnade ass bra helt enkelt. Tävkingen kanske vi ställer in pga att vi har ingen bil att köra transporten med...mkt tråkigt är det en sånt är livet;)
Det några från det härliga gänget jag firade nyår med, från vänster längt bak Therese gabriella jag  matilda,längst fram från höger johanna evelina och anna


ALLT FRÅN MIG PUUS PUSS SAGA

kuuul..

haha, blir nog inget mer inlägg från mig sen idag!

spanska prov imon som jag måste kämpa med att plugga på ..

och nu måste jag dra och byta om! ska träna idag med! och självklart sen som vanligt..

tummen upp på det!? fast nää..
;)





pussssssssss
Matilda

:)

You don't know what you got till you're missing it a lot



Pussssssss
Matilda

internationella kvinnodagen.

förlåt för att jag inte uppdaterade så mycket igår och det kommer inte bli så mycket mer idag heller.. har spanska prov imon och så idag då hade vi läxa. asså skolan tar ju över ens liv -.-' så idag tar pappi jasse så det blir alltså vila för henne :)

just nu har jag precis ätit pankakor, men dom blev riktigt misslyckade.. så det blev inte så gott som jag hoppades.
sen nu ska jag först bara träna lite och samtidigt plugga :p haha, tro mig det funkar. och vet ni en sak? Det är den internationella kvinnodagen idag ;) hihi. skoj att veta eller?  men nu måste jag dra.


puuuuussssssss! bella

hejsan!


hejsan!

idag åkte jag direkt till stallet som vanligt. jag fixade allt och så red jag iväg barbacka til fältet :) det gick jätte bra hon var frammåt och underbar som alltid :* (eller oftast;) haha.

nu har jag precis duschat efter att jag har tränat lite styrka. det är riktigt bra för ridningen att vara stark i sina muskler. klart är det bra annars med men iaf så blir det en bra kommbination med rindningen :) jag lär ha träningsvärk imon eftersom att jag är ganska otränad :p haha jag som va värsta biffen förut. :/

men ska dra nu , ses!
pusspussss! bella

(den där "wannabeen" kommer aldrig bli lika känd och snygg och sööööööt och bäst som justin ;O han sjunger väl bra.     men neeeääee.) =min åsikt. hiihihhihi.

 här får ni en liiiten bild för en gång skull när ag ändå är på mammies och pappies data ;)

tjaaaaa

skolanskoooooolan,
mamma hämtade mig direkt efter skolan så åkte vi över till öland med maccis och tränade!
hihi, ´han är sååååå duktig. Vi hoppade och han skuttade runt så glatt :)
<333333


ajja det var väll det som hände idag tror jag .

nu ska jag plugga (bläää)

pusssssssssssssssssssss
Matilda


Ulrik Munter nästa Justin Bieber

hellllllloooooo! jag har gjort en upptäckt...ULRIK MUNTER!!! Han är född 1994 altså...han är 16 fyller 17 det här året,lyssnar på hans musik nu: Han är riktigt bra faktiskt, Han kanske är nästa stora "Bieber"
här är snyggingen^^
Hans låtar:
Boy's Don't cry
Born this way,tagit från Lady gaga
life
Så sök på spotifly eller youtube så får ni se själva!?
Allt från mig Puss Puss Saga

men nu är det ju solsidan :O

hejsan! detta blir sista för ikväll.
jag sitter här i mitt rum och lyssnar på justin bieber och ja drömmer mig bort :)

men nu är det ju solsidan :O måste dra vi hörs imon.

puuuusssss! bella

VO5

jag måste bara rekommendera detta shampot och balsamet! helt sjukt vad bra det va! :O håret blev hur glansigt som helst och lent och så reparerar det håret från rot till topp! :)

pröva själv. mitt hår har nog aldrig varit såhär fint :)))

 jag tror att det är just denna men inte säker, men iaf så är nog alla VO5 lika bra, super är dom! :)
(hehe vet inte om det heter V05 eller VO5, alltså om det är ett o eller en 0 ? ser ni vad det är ?)
krammmissarr! bella


konfa läsningen

hejsan hejsan! Idag har det varit konfa läsning för oss i hosmo gruppen, ganska roligt faktiskt den här gången;D
Så nu ska jag bege mig till stallet för ett rid pass på fältet idag igen men den här gången kör vi konditions träningen för tjejen. Vi hörs senare;P
haha min stall out fit^^
Allt från mig Puss Puss Saga

shasha bloggen!

shasha bloggen!

Jag bloggade inget i morse, som ni kanske såg ;) men det berodde på att jag bara var för lat för att sätta på datan. haha, men iaf,

Stallet idag: jag åkte dit och mådde prima och allt var bra, men sen när jag skulle sitta upp så började den där j*vla mensvärken igen! fyfan säger jag bara.  men jag red i väg med freja iaf, som då idag var första dagen hon fick börja rida efeter den där blödningen i armen som hon fick när vi red ut sist och hon trillade av.
Vi red på fältet och ja allt blev bara värre, Jasse skötte sig lika bra som igår! helt underbar är hon :* men jag mådde bara sämre och sämre, så jag fick avskuta ridningen efter typ 35-40 min.. Men jasse fick sin motion och jag var nöjd med henne. Det var ju så underbart väder idag med så super härligt att rida :)

ikväll är det ju först Ponnyakuten och sedan är det ju solsidan, :D skoj skoj!

hörs sen. //bella

1,2,3

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

You can count on me 'cause I can count on you




Bruno Mars : Count on Me


pusssssssssssss
Matilda

hehe..

Hade tänkte att gå ner till stallet vid 3..
men nu blev det tydligen inte så, så jag går ner nu istället till små heestarna ;)





Kolla mulen!? hahah maccis dåå.. ;)
bättre sent en aldrig, eller?
haha men det är ju fint väder så jag hoppas dom har överlevt ;)


Pusssssssssss
Matilda


:)



Bell, tycker du inte om oss längre?




hihi, så sööt liten te kopp.

pusssss
Matilda

hihi...

oj herregud. Nu ska jag se skönheten och odjuret! hehe, lite längesen så vrf inte ?

hahaha..

Mamma o Ebba är i tingsryd på tävling, med div 1.   jag stannade hemma;)
tråkigt fast helt okej ibland! :)





dom sa såhär i början av filmen: så det fick bli lite av dagens citat! ;)
Skönheten finns på insidan, man ska inte luras av det yttre.


pussssssssssss
Matilda

sweetdreams

dags att sova nu.
det blev ingen melodifestival för mig utan jag och mammsen stannade uppe och kollade på en film istället :) vi kollade på : Eat Pray Love. med Julia roberts. super bra film! romantisk och bara en härlig film.

men ska stänga av datan nu, så vi hörs imorgon. 


svar till ebba i hennes kommentar om gothia: du lämnade ingen bloggadress så svar här istället.
Ja, det var verkligen ett minne för livet! och jag saknar allt..

sweetdreams. bella


klänningen

hejhoooo! Nu är jag hemma igen efter stallet där det gick jätte bra med ridningen och massagen ärtan somnade nästan^^Nu har vi bokat in en tävling den 20 mars i Nybro där jag tänkte hoppa först en clear round 80 och sen 95 känner som en bra kombo klasser;) Som ni redan vet har min mommo och jag jobbat med en klänningen som är klaaar nuu:D
kmr fler imon tror jag;PSå vad tycks??ÄRLIGA svar tack ;D
allt från mig Puss Puss Saga

Gothia Cup 2010

jag sitter här och lyssnar på waka waka, med shakira och varje gång jag lyssnar på den så kommer jag tillbaka till Gothia cup i göteborg som jag då upplevde i sommras. vi åkte dit med laget för att spela fotboll, även att det var ganska mycket mer killar i våra huvuden mer än fotboll, så gick det ganska bra att spela och kännslan att spela där var helt underbar! discot nådde toppen! super kul. det året var once in a life time. alla i laget, vi var ett lag , vi höll ihop, inget tjafs,inget kax, ingen uppkäftighet. vi var liksom ett lag. och sen nu då med tiden så förstördes allt.. jag slutade pga sånt. och sen så då tänker man tillbaka på vad vi var. sorgligt faktist.
men själva gothia upplevelsen var amazing. invigningen,fotbollen,killarna haha,laget asså allt.. Gothia cup är något som alla borde få uppleva.
ne usch jag bölar nästan. man inser verkligen hur mycket man saknar fotbollen..

/bella.



det blev inte så långt som jag trodde men det är iaf några betydelsefulla ord.

har käkat lite tacos med familjen och nu sitter jag här och....

har käkat lite tacos med familjen och nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på skön musik och jag bara längtar tills jag flyttar hemmifrån för ja som inte alla kanske vet så ska jag ju då flytta till USA när jag har utbildat mig klart så ja, jag längtar väl till att typ gå ut vara fri och bara leva livet! många tror att detta inte kommer hända? men jag menar vill jag något så slutar jag inte kämpa förens jag når det jag vill :) det är bara sån jag är. men om jag ändrar mig så ja då stannar jag väl i detta skit land, asså hatar vädret så jag kan inte överleva här :p jag ska flytta.

men stallet idag: jag red på fältet, där jag red lite markarbete, jag övade mest på att hon skulle gå i ett lungt tempo, vilket hon gjorde hela tiden?! :O hon vilade igår och jag var helt förbered på mycket arbete för att hon skulle gå så fint som hon gjorde. asså hästen var helt otrolig :* helt underbar och amazing! hon gick jätte fint och blev tillochmed pyttelite svettig ;) jag tror att det är för att snön är borta, jag vet inte vad som händer med denna sötnosen när snön kommer, haha hon blir jätte heet i ridningen och sen när snön är borta som idag då så var det ju ingen snö på fältet och då är hon hur cool som helst och lyssnar super. haha och så va det ju då en liiiiiiiiten snö "fläck" och hon typ fick dampet, vi travade bara över den och hon typ hoppade till as högt :p ja hon är speciell. och det är just därför jag älskar henne så ♥

snart är det ju melodifestivalen, eller är det det? :p jo det är det väl, men hm är det något att kolla på? ska nog ge det ett försök.

(kommer ett inlägg nu direkt efter detta, ett ganska långt om ett minne för den låten jag lyssnar på nu.. usch, bölar nästan)

//bella


woops..

var visst ett tag sen jag uppdaterade!? hehe


min iaf flyter livet på helt okej, as always.. nästan ;)
maccan red jag ut i skogen med, myysigt när solen skiner , dock mindre mysigt att det blåste liiiiiite väl mkt..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajja asså jag har verkligen inget att skriva om just nu, tänkte bara uppdatera mig så ni vet att jag lever!


kommer ett bättre inlägg senare! :)

pusssssssssssssssssssssss
Matilda
 heeetast eller vad? ;) NOT
gran canaria förra året, vore ju inte helt fel med 30+ och sol, längtaaar till sommaren!

mys fredag,lördag:*

hej alle em läsare! Nu är jag hemma från en natt hos evelina med anna hanna o johanna där vi åt sushi(stavas) kollade på film och hade lite spa. Vi snackade hela natten och sen somnade vi typ vid halv tre och sov till nio,haha mkt sömn vi fick;)
mina små snyggast Anna o Hanna i ansiktsmask;)
jag i en grön/ gul maskxD jätte snyggt va??
Snart ska jag till stallet och rida p fältet ett dressyr/markabetes pass med ärtan sen ska hon få lite ti-touch massage cissi lärde mig igår ska bli spännade va?!:D
Allt från mig Puss Puss Saga

kort,tråkigt,ointressant,onödigt inlägg :)

dags för att dra sig till stallet. förbered er på mycket uppdatering sen när jag kommer hem. :)

bye! /bella

morgon allihopa!

morgon allihopa!

idag vaknade jag tidigt? utan klocka eller något, redan vid 8 :o men jag tvingade mig att somna om så vaknade sedan vid 9 och har nu tagit en dusch för ett tag sedan :) och nu låter jag håret handdukstorka, något som whitney port i the city gör ;) haha, källa: frida tidningen.
testar på det så får man se om man får något liknande hår som henne ;)

men nu ska jag dra för att käka frukost. sen är det ju stallet som väntar. mår mycket bättre idag så jag ska rida ordentligt :) härligt! och ett+ är att det är fint väder och då förmodligen lite varmare.

vi hörs senare innan stallet.

Puuuuuusssssssaaaaaarrrrrr. bella

bedtime

även fast det är helg så ska jag ta och lägga mig tidigt, eller det är ju hyfsat iaf ;) ska upp ganska tidigt imon för att ta en morgondusch, för jag känner mig hemskt äcklig efetr dom här två dagarna liggandes hemma i soffan med bara duschar när jag inte tvättat håret, blä!

sedan blir det väl bara chill hemma ett tag och så bär det av till stallet då jag som vanligt ska rida min lilla pärla :* är super sugen på att rida! haha liksom nu vid halv 12 på natten :p men jag vill helst kunna rida i paddocken.. kunna hoppa,rida bommar osv. man kan ju inte rida helt ordentligt utan att hon konsenterar sig på något annat i naturen. men det töar ju nu så vi får hoppas att all is och snö fösvinner snabbare än vi hinner blinka ;)

Vi hörs imorgon för nu ska jag mysa ner mig i sängen. Puuuussss. bella


tjenixen!

tjenixen!

nu är jag hemma igen och det är ju fredagskväll och jag ska umgås med familjen, det blir kasnke något inlägg senare, men vi får se :)) hoppas att ni kommer att ha en rolig/mysig fredagskväll för det ska jag med god middag, och så lite godis framför let's dance :)


ciao!! bella

dags för stallet.

hejsan! det är dags att dra till stallet och idag blir det en härlig vilodag för bebissen :) jag har en sån hemsk mensvärk så jag pallar verkligen inte rida. men det blir ganska hård ridning nu i helgen (beroende på hur jag mår) men jag ska försöka att rida lite dressyr både lördag och söndag.

men nu ska jag och pappi åka för han är så snäll och hjälper mig nu när jag inte är helt på topp :)


kramiiisar. bella


falska rykten. eller är det det ? hm..

haha, allt jag skrev igår om justin var bara skvaller fast vem vet egentligen? :p  jag tror nog att han har förändrats och han är ju inte det lilla socker söta ögongodiset längre, (ofc är han hyper het! men jag diggade hans gammla frisyr mer än den nya :p) haha jag tänkte bara berätta detta så att jag inte säger något dumt om honom ;) he is my hero ^^
och sen såg jag ett klipp idag om att det inte var något fan som hade gett sig på selena.? hm jag vet ingenting men så är det dom sa :) haha så nu har jag fått ut min åsikt. men sen är det även så att fansen har blivit helt galna! jag är galen i honom men jag menar dom är ju helt besatta, vilket jag också är men jag skulle tex aldrig få för mig att förfölja honom,boka rum på samma hotell som han, gömma mig inne på det hotellet bara för att få träffa han :p jag menar det finns gränser. om man håller sig till dom gränserna så får man ju hoppas att han kanske kommer till fansen istället? haha, asså det finns verkligen sjuka människor ;)

min källa av allt detta är i från den bloggen jag läste igår, www.justindrewbieber.blogg.se .

tänk egentligen vad jobbigt att vara en kändis? själv skulle jag tycka att det skulle va ganska skoj, fast jag tror nog att det är lite frustrerande med men sköjigt (a)

och hehe, jag vet att detta ska ju egentligen vara en lite mer hästinriktad blogg, men skoj med lite annat ibland ;)

//bella :*

im so happy! :D

godmorgon ! hemma idag igen, mår sämre än igår.. tungt. men men, jag ligger här hemma och tycker synd om mig själv och hoppas på att pappi kanske kan hänga med till stallet sen :)

och samtidigt som jag ligger här och mår dåligt så är jag nästan överlycklig!:D jag kan tyvärr inte avslöja det än för inget är säkert men när det är det så lovar jag att avslöj det ;) nyfikna?


/bella

OMG!

OMG!

Jag är jätte nere nu.. jag kollade in en blogg som amanda hade länkat på sing blogg, den handlar om justin bieber och lixom lite skvaller om honom. och när jag läste och såg filmerna dom hade lagt ut och bilderna... asså han har ju förändrats totalt.. :/ jag är ett riktigt bieberfan, jag älskar justin bieber och hans musik,  förut var han alltid så snäll,omtänksam,rolig och log hela tiden. men nu är han motsatsen.. tragiskt är det! och och jag ska lägga in lite skvaller då, så visste ni att justin är tillsammans med selena gomez?? :o dom har ju hållt på förut men båda sa ju klart och tydligt att -nej, vi är bara vänner. men nu går dom ju runt och håller hand, pussas och allt möjligt. jätte kul för dom, verkligen, fast jag är lite avundssjuk hahahahahahha ;) men iaf, det är vissa justin bieber fans som har lixom gått på selena, och hon har sår i ansiktet o.s.v alltså har hon blivit överfallen,knuffad och tilloch med påkörd? av justins fans? är det inte helt sjukt?

men läs bloggen själva. den är jätte bra och intressant att läsa, om man nu gillar justin bieber ;)
http://justindrewbieber.blogg.se/ -KOLLA IN! står helt sjuka saker och helt sjuka filmer och bilder.


jag tänkte bjuda på lite bilder från deras blogg, men det funkar inte -.- som vanligt så är min data damp.

hejsan!

hejsan! idag var jag hemma för jag mådde inte alls bra. så jag har kollat lite tv och så åkte jag till stallet runt halv 2 typ? idag red jag barbacka lite lätt i "fårhagen" eftersom vi red ganska hårt igår. jag red med mitt tredelade bett och hon lyssnade jätte bra och stack inte, blev lite pigg ibland och lekte med tanken att rusa iväg med mig ;) busig häst! men snäll som hon är så gjorde hon inte det. och nu känner jag att jag inte har en aning om var jag ska skriva? hm, vi får se om mitt bloggtänkande börjar komma igång, lite senare :)


//bellla

ass snygga skor!!

hej alle människor! Idag har jag fyndt med min ögon kan man säga^^ jag har hittat ett par ass snygga skor på NELLY som jag bara måste köpa!!hahah men jag får vänta en månad för att spara till dom
är dom inte såååå snygga,tyck till om jag har fel eller rätt allt från mig Puss Puss Saga

godkväll gottfolk!

godkväll gottfolk!


det är dags att slagga. det är ny dag imon, med skola,problem och så stallet :) 
finns inte mycket mer att snacka om såhär på en tråkig vanlig onsdagskväll. men hm, ja jag kan informera om att igår var jag och pappa på hööks för att beställa en namnskylt till henne :) haha efter 1år och lite mer än 2månader så gör vi det ;) men bättre sent än aldrig. sen när vi ändå var där så köpte vi hovstärkande. det är jätte bra för hovarna och så ser det till att inte torka ut dom. alltså det stöter bort vatten vilket är ganska bra nu vid denna årstid efersom att det är ganska blött och då mår inte hovarna bra om dom inte blir skyddade ;) men innan ni använder något så snacka med hovslagaren, det var han som tipsade om denna till oss ;) tror inte att det är farligt eller nått men bara för att va säker på att man får rätt (: haha, eller så tipsar jag på att hovstärkande, som det heter är jätte bra! man lägger på det ca 2gg i veckan så är hovarna säkra ;) haha vilket tråkigt babbel, så jag ska ta och lägga mig nu. Men som sagt hovstärkande.  ;)

/bella

(kan inte ladda upp bilder-.-)

woops..

känns ju lagom tungt att jag verkligen behöver göra den där so:n.....


tror nog jag kan skjuta på det lite till och drar ner till duschen. Motivationen till att lära sig något just nu på en skala 0-10, är faktiskt nere på bottnen .


pusssssssssssssssss
Matilda

nuu äntligen, verkar det funka som vanligt, återstår att se ;)

men här sitter jag än en gång framför min sk "kära" data.  Kom nyss upp från stallet där alla tre hästapollarna fick lite massage! riktigt nice tyckte dom det var, haha alla stog o sov. suupersött! hihi dom bara gäspar och ser hur muppiga ut som helst! meen as always, älskar jag dom iaf :)


lilla goodie, kliar det bakom örat?? haha så sött..



men nu ska jag joina "pluggarklubben".. eller ja jag har tänkt de och kommer förr eller senare bli tvungen att göra de es vi har so läxa tills imon..
läxor är väll igentligen rriktigt onödigt? fruktansvärt ;) hehe


ajja det här får väll vara allt från mig
pussssssssssssssssssssss
Matilda


snyggast stil på bilden eller vad? hihi macciis kör iaf på en som e riktigt sööt!:)

onssdag;)

hejloo! Har int kunnat blogg på ettttag eftersom mitt slutade funka så jag var väldigt sur för det-_-' MEEN nu är det tillbacka hihih:) vanlig dag i skolan försökte lära hanna lite franska...gick väl sådär hahhax) sen stallet ärtan fick vila för att jag skulle hinna till gudtjänsten nu ikv som jag har varit på. Nu ska jag dyka ner i min Geografi böker och lära på mig läxan,fick alla rätt på mitt förra so-läxprov,sååå STOLT;D hahah
kunde inte ladda upp fler bilder:(((
Allt från mig Puss Puss Saga

förlåt igen..

hejsan! förlåt för att jag inte uppdaterade igrå men jag hade ingen lust + att det inte fanns så mycket att säga för jag var hemma igår pga.migrän.. men en sak hände ju igår, jag tog ju min vaccination :O skit läskig va den! men jag överlevde och nu har jag bara två kvar att överleva ;p stallet igår (tisdag): jag skrittade henne i ca 30 min för jag hade ju alltså ont i huvudet. Stallet idag (onsdag): idag blev det så tat vi red på fältet. jag red med mitt tre delade bett och med mitt gummiband så att hon skulle jobba lite extra. vi red ganska länge och intensivt så lilla pluttan blev lite trött efter ;) får ta det lite lugnare imon då, det har hon nog inget emot. och sen så då strechade jag henne efter och då ville hon inte sträcka på ett av hennes små ben, hm, hon kanske är lite stel eller har sträckt sig eller nått? jag har faktist ingen aning, men jag ska ringa majsan (massör) så ska jassebasse få lite massage :) det uppskattas säkert. men nu ska jag ta och göra något annat än att vara på datan. och sen är det ju Glee!! :D onsdag kl.8 är den bästa dagen/tiden som finns! haha. /bella (det går fortfarande inte att ladda upp bild. inte heller ändra något med texten tex:fet stil ?.)

tjabbalabbala polarn!

men herregud, 3 inlägg igår by mig, och från dom andra töntarna? jo 0... men tade lungt, vi / jag förlåter dom, nästan ;) och fortfarande cpar allt sönder! hehe får hoppas på det bästa sålänge så drar jag ner till stallet ;) btw e de någon snäll själ (stav.?) som vet hur man länkar till youtuuube? :) kan ni inte säga hur man gör :D? helphelp! haha kom att tänka på flickorna i klitteholm.. stopp i galoppen, vad händer nästa gång? ska matilda lyckas att ladda upp någon bild? det återstår att se i nästa inlägg av matilda! haha lite remix ;) typ :D pusssssssssssss matilda

men vad tråkigt när de inte funkar.. :(

men vad tråkigt att det inte funkar att ladda upp bilder eller något sånt än! :( har precis kommit in, tränade ikväll! idag var de markarbete . inte lika kul som hoppning men lite kul faktiskt, hihi, bara för att maccan e såå härlig :)! vi hoppade lite på slutet, 3 hinder på långsidan, skulle varit typ 5 galoppsprång för ponny om jag inte minns fel, men jupp, heja heja maccis o jag gick på 6-7 någon gång haha! han tycker det är så kul så han taggar järnet! ;) jätte roligt att han är som vanligt igen! :D heeelt underbart :) nu tänkte jag kolla på lite filmer från tävling o träningar! laddade in alla från kameran första gången i datan, hehe eftersom alla låg i min förra dator som råkade få virus och så råkade jag glömma lösenordet ;) ni kan med se, de finns två på youtube! dom är ganska gamla.. 1 år och en från i somras ;) http://www.youtube.com/watch?v=xyAtsosJYYo http://www.youtube.com/user/mattee96#p/a/u/0/LapuwVyui6k är det någon som vet hur man gör en länk eller ni vet från youtube? :) ska äta nu, pussssssssssss Matilda

men guuuud -.-'

såg precis vad cp mitt inlägg blev igår? som jag sa, loooove till allt tekniskt.. NOT skolanskolanskolan... tisdagar tycker jag inte är så jobbigt , så dagen var helt okej ! :) tummen upp på det! men eftersom blogg.se / min data inte riktigt vill som mig kommer det ett inlägg sen igen! ska dra mig ner till stallet nu :)! pussssssssssssssspusssssssssssssss Matilda

RSS 2.0