tjooo (;

men hejsan. har överlevt ännu en dag i skolan, fast de var nära döden även fast vi precis haft lov! :( imon har vi iaf sovmorgon,hihi <3 och eftersom allt tekniskt älskar mig sååådär jätte mycket så kommer det inte någon bild idag :)! ._. haha kolla den <--- så fuuuul ;) maccis red jag i ridhuset :) det gick bra,lika roligt som vanligt :D men nu ska jag bege mig till duschen! sedan ska jag till min lilla säng och få min skönhetssmön, ja den behöver jag mer en mycket! hehe ;) pussssssssssssss Matilda

morgondagens planer i detalj.

hönni, ledsen men det blir inte mer bloggning sen efter filmen. hahaha asså min syster ville också tydligen kolla på filmen så, ja nu sitter jag och väntar på att hon ska komma och det lär ju ta en evighet-.- så vi hörs imrogn istället. morgondagens planer i detalj: * vakna. ofc :p * fixa mig. * äta frukost. * gå till skolan. (tror jag) om jag inte fortfarande har migrän.. * från skolan sen blir det att ta sig till stan för att jag ska till doktorn och ta en spruta :O livmodershalscancer sprutan. läskigt! *sedan blir det förmodligen stallet. får se om det blir någon ridning för mig, beror på. *sena ska jag hem, käka,datan,duscha och sooooooooova! :) haha vi ses! //bella

det går inte att ladda upp bilder :o :/

Ojsan! var statistiken höjdes igår? :O super skoj jue! :D bara synd att vi va så dåliga på att uppdatera igår :p hehe. stallet idag gick bra! eller jag har migrän och har haft det halva dan.. men vi red ut en liten sväng barbacka i skogen. hon tycker det är super mysigt, och idag red jag även med mitt tre delade bett, så hon var stark och super pigg men inte som hon brukar, så hon börjar väl lugna ner sig lite nu. alltså hon blir lite över pigg och stark på vintrarna ;) men sen på sommaren blir hon jätte slö -.-' haha för då blir hon jätte tjockiiiis! ;o men hon är underbar iaf! och jag längtar verkligen tills det går att rida i paddocken och hoppa i paddocken! har verkligen inte hoppat på en evighet.. och det är vad både jag och jasse tycker är roligast och gör bäst, men så är det om man har en häst på sjöslätten där det är översmämmning på hösten och paddocken fylls med vatten som sedan fryser när snön kommer. men det är inte så varje år, eller det var inte så förra året, det var ju bara att det regnade ju sjukt mycket i höstas. aja slut snackat om det ointressaanta. nu är det så att jag ska nog kolla lite på film, och så hörs vi senare efter filmen :) puuussssss&kraaaaam!. bella och det gick inte att ladda upp bild? asså den där "menyn" kommer inte upp? åååååå, blogg.se är så dåligt ibland. och nu går det ju inte ens att göra ni vet stycken? seriöst. men vi får lverleva. :)

Mobilbloggning

Hejsan! Det blir lite Mobilbloggning nu på dan, men det kommer mer att läsa ikväll. Idag får jasse vila :) så jag och mammie ska ut och fixa sakerna och pyssla lite med henne. Sen ikväll är det ju ponnyakuten och solsidan:))))) stor hiss på det ! Och sen direkt efter solsidan så är det läggdags! För jag har fortfarande så hemskt ont i ryggen... Vill helst bara att det blir kväll så jag får sova. Om jag känner såhär imorgon så blir det ingen skola för mig!.. Ganska tråkigt, för efter ett lov så tycker man ändå att det är ganska skoj iaf första dagen sen blir man skoltrött direkt:p haha. Men vi hörs! Puuuuuuuusssswwss! Bella

Midsommar bilder 2010

hejhooooo!! Stall jouren har den här helgen så det var upp kl halv sju i dag och igår,JIPPIE!!!sen åkte jag till mommo och vi jobbade med kläningen som inte kmr bkir klar på några månader. Min mommo o mofa har ett hus nere i Spanien så dom kmr åka ner dit den här veckan och kmr inte hem förrän den 10 maj;O lite synd att dom inte hinner till min konfa;( men sånt är livet;)
bilder från huset i spanien....finns inte i min dator men jag lägger upp några på hannas sommar ställe på öland där vi firade midsommar förra året
eve i bilen hahah det blåste litex)

stranden och bryggan där vi var på dan typ:)

visst eh hanna super söt på den här bilden??


eves brända macka till lunch

jag och hanna, jag har lite roligt när jag står på ett ben?!xD

vår middag,Anna giiiiilar kooorv hahahahXD

och sista bilden är på eve när vi cycklar till stranden en sista gång;)

Allt från mig Puss Puss Saga

pain!

nemen godkväll :)

ni får lite uppdatering ifrån denna lilla sjuklingen iaf ;) fast jag mår bättre nu, bara att jag har såååå sjuuuuukt heeeeemskt onnnnt i nedre delen av ryggen... jag tror jag dör av smärta. ne inte riktigt, men det gör sjukt ont, och det läskigaste är att jag inte har en aning om varför? :o blä!

och jag har precis kollat på film med mammie, och syster. vi kollade på the sociol network. sjukt komplicerad film :S min hjälna fick verkligen anstränga sig.. men jag fattade tillslut. den hadlade typ om facebook, och hur det kom till och så var det massa strul och dom lurade varandra hit och dit och tog andras idéer och ja, den låter som att den suger, men den var helt okej faktist. lite B film men ända fortfarande helt okej.

men nu ska jag verkligen sova för jag står inte ut med denna smärta. ska nog knarka i min lite ipren också.

ha det bra, vi hörs imorgon! /bella

herregud

Det är inte lätt när det är svårt!




hahaha herregud så kul det var när jag hörde det.

tränade med maccan igår igen för mats. underbar häst så det finns inte så mkt att säga. <3


pusssssss
Matilda

då har ungarna åkt

då har ungarna åkt och jag ligger i soffan och är helt slut efter en hel dag med 2 små skrikande,gråtande men även skrattande ungar ;)
alltså Leon och Laura är ju då min systers små syskon, hon och jag har inte samma pappa, men vi har samma mammam och då har alltså hennes pappa en annan ny "sambo" som han har fått domma två sötnosarna :)
Leon är 3år och Laura är 1år :)


men hönni det blir nog inte så mycket mer bloggning från mig idag pga att jag är sjuk... har lite feber och så har jag en grym migrän och så har jag hemskt ont i ryggen? usch! hoppas att jag inte blur asså sjuk,sjuk..


/bella

skisser

SIIIIIIIIISSSSSEEEEERRRRR!
Allt från mig Puss Puss Saga

jaha

jaha då var ungarna här, jag borde kanske gå upp ur sängen och släppa datan för att hjälpa min syster, men dom är ju rädda fö mig :O ne men lite blyga är dom alltid i början ;) hahaha



pusssss, vi ses senare när dom har åkt hem.


big brother.

dags att lägga sig nu tror jag, eftersom att man ska sitta barnvakt imon och dom kommer ju redan vid 10 :p aja, skoj kommer det bli iaf :) dom är för söta :*

men det blev ingen film denna kväll utan jag kollade på big brother. så sjukt program, helt kaos. man fattar ju ingenting? alla blir fulla och pratar imun på varandra, sedan när dom ska lägga sig så ligger typ alla med alla. vad har det programet för mening egentligen ;p hahahah, men ändå, det hade lite humor ;)


vi hörs imon!
/bella


fredag

hejsan! då var det fredag! älskar fredagar fast nu är det ju inte så långt kvar på lovet.. that sucks!

idag red jag inte utan jag longerade henne på fältet, det gick strålande! fast hon bockade faktist lite :O min snutteplutta kan bocka? alltså hon har aldrig bockat med mig på (förutom att förut så brukade hon sparka mot spöet men det är allt) när hon tycker att något är kul så gör hon inget glädje skutt utan hon blir bara stark och vill springa på ;) eller nu när jag täbker efter så brukar hon bocka när vi longerar, haha hon tycker nog att jag är lite jobbig som vill att hon ska jobba och när jag vill att hon ska galoppera, då blir hon lite sur. PMS häst kallas sånna som hon ;) men älskar henne iaf :* hihi.

kvällens planer blir som vanligt att umgås lite med familjen och senare ska jag och sis nog kolla på film, :) blir en mysig chill kväll. och ska lägga mig i hyfsad tid idag för imorgon kl.10 så kommer det två skiitungar hit som jag och min syster ska passa, Leon: 3år och Laura:1år :) super söööta! det är min systers småsyskon (: jag ska snacka mer om det detaljerat imorgon :)

men nu ska jag gå ut till my family igen och kolla på let´s dance.

seeeees! pöööööööössssss! bella

hej-åh-hå ;)

än en gång ber jag om förlåt för dålig uppdatering. på något konstigt vis har det hänt en massa?

I onsdags hände bokstavligen ingenting. typ jo jag red ut, eller i varje fall gjorde ett försök till att rida ut, men eftersom vårat "kära" land inte har förstått att det borde vara vår nu, utan hej-hopp 20- here we are! så både maccan och jag höll på att frysa ihjäl.  men vi överlevde iaf :D

åh, längtar till sommaren , åh jordgubbar !:) muuuums

fast de är mysigt med snön ibland.. typ 1 vecka eller 2, sen räcker det! ;)



sen igår så red jag på morgonen (yy' duktig som jag är gick upp vid 7 o red vid 8, haha ;) de gick bra iaf :D
riktigt duktig är han lille teddybjörnen :*


efter det på eftermiddagen var jag o firade min lilla kusin som fyllde tre år tror jag , så himla roliga dom är såna där små ;)

efter det åkte jag till stan där jag träffade saga o gabbi :)!
måste bara säga det att kalmar e ju lite efterblivet , typ inga roliga affärer :( enligt mig iaf
sen åt vi glass på mcd ! haha de ju fasen de godaste där, mjukglass med chokladsås , hehe vad fet jag känner mig nu när jag skriver detta då :( blir nog att ta tag i livet ikväll o träna liiite ;)
 
sen såg vi på bio, "min låtsas fru"
riktigt bra faktiskt, rekommenderar denna!
haha fast lite cp var den nog allt.. eller är de bara vi som har dåligast humor? jo de ligger nog lite sannig i båda . ;)



här kommer lite bilder på mig o maccan i sommras (A)




jag o måns! :)

synd maccan, nu e du fast! ;)



lääääängtar till sommaren :D iiih

pusssssss
Matilda


buenos diaz!

buenos diaz! som man säger på spanska ;) haha.

igår blev det så att man fastnade vid datan, så jag la mig ändå runt halv 2-.-' och lägga sig sent betyder att man vaknar sent, men men , det är ju lov så det är väl lagligt.

men jag ska snart ta mig upp ur sängen och göra mig lite frukost sedan ska jag försöka powerwalka/jogga till stallet, igen :) mååååste verkligen få iordning på min kropp :p fast även är jag nöjd med min storlek, men jag vill bara bli mer musklig, alltså tajta till mig lite ;) haha. så nu måste jag från datan för att hinna med allt :)

pöööööösss! bella

charlie st. cloud

oj, klockan var inte så mycket ? filmen är slut och klockan är bara lite efter 11 :)

filmen var grymt bra! spännande,sorglig,rolig,den hade i stort sätt allt. jag kan tyvärr inte säga så mycket mer om den för då avslöjar jag allt ;) men kolla in den! super bra va den.


men nu ska jag nog lägga mig, är ju alltid bra att lägga sig lite tidigare någon gång? ;)


puuusssss&kraaaaaam. bella

 


jag ger ett dagens citat också: Få inte en tjej att falla om du inte är reda att ta emot henne.


buenas noches! som man säger på spanska :)

buenas noches! som man säger på spanska :)

just nu ligger jag isängen min och väntar på att min dryyyyyyga syster ska sluta snacka i telefon-.-' vi ska ju liksom se på film, vi ska kolla på charlie st. cloud. med zac efron :)
jag har aldrig sett denna förut, men många säger att den är bra, så jag tänkte väl också se den, och som vanligt är det ju ett stort + på att zac efron är så grymt snygg! :O haha.

men ska dra nu mer uppdate senare.

ciao! bella

ni får en snygg bild på zac efron ;)
  -damn !


paranormal avtivity 2.

jag måste jag bara berätta om filmen igår. fyf*an vad hemsk den var! helt seriöst, jag grät för den var så hemskt läskig.. det var den läskigaste jag någonsin sett.. ni kanske har sett 1an? och 2an för den delen men asså 1an är ju ingenting mot denna! :O fy jag dör.. jag kommer inte våga sova själv i mitt rum på flera veckor.. jag kommer inte heller våga vara själv hemma på evigheter..
handlingen är ju då denna familjen som bor i ett hus och det är (om ni nu har sett ettan) katies syster och hennes familj, och filmen utspelas innan 1an så katie är med i filmen fast hon är normal ;) men iaf, så får denna familjen ett litet barn, en son, och när han kom så började det hända hemska saker,och så blir det ju då bara värre och värre.. och mer tänker jag inte säga, utan ni får kolla in den själva! och jag säger bara gör det! men var beredda på en läskig upplevelse som gör så att man får mardrömmar.


jag rekommenderar denn filmen! verkligen men bara till sånna som inte är för rädda, ni som brukar kolla på riktigt läskiga filmer, meen ni kommer dö när ni ser denna iaf, så egentligen rekommenderar jag den till alla för den är bara för cp! fast även bra, för den är så bra gjord och ja den är ju cp läskig så man får ju som man vill, för när man ska kolla på den så förväntar man ju sig att bli rädd?




//bella :)

jag är så ledsen

hejsan! jag är så ledsen för den dåliga uppdateringen men vi sov till 12 och sedan var det frulle och så till stallet, fanns liksom ingen tid till att blogga..

men ridningen gick super bra! vi red ett lätt dressyr pass på fältet, hon lyssnade och gick jätte fint! :D super ponny är hon :*
sedan så skulle jag ta bussen hem och tror ni inte att bussen va typ 1 timme sen?! jag fick sitta där i kylan och vänta och vänta så kom den ingen buss... haha så kom den efetr jag fått dampet och ringt pappa och krävt att han skulle hämta mig ;p KLT suger verklgen, dom kan aldrig passa sina tider -.-'  men nog om det, kvällens planer är att träna lite styrka först, (det är alltid bra för ridningen att vara stark, och så tackar man ju inte nej till en snygg beach kropp till sommaren ;) haha, men sedan ska jag och sis kolla på film, igen. känns som om vi inte gör annat, men man kan ju inte va ute när det är istid, snart kommer det mammutar och går på gatan, så¨kalt som det är!


haha puuuuussssss. bella

.

efter ett varmt bad, med härlig ansiktsmask så ska vi krypa ner i sängen och kolla på film! och det blir det supeer hemska läskiga paranormal activity 2 :O jag vet någon som heter bella som kommer att ha mardrömmar inatt..

puuuuuuuusss. bella

ella och amanda slaggar här:)

tjollahopp i lingonskogen!

nu sitter jag hemma med amanda och ella som ska slagga här inatt. :) just nu ska vi först byta om sedan är det dags för ansiktsmask, och sedan ett bad i vårat stora badkar (med bikini om ni undrar) hahahah ;) och så ska jag måla naglarna och så ska vi kolla glee! och så ska vi såklart gå upp till ica och köpa något att smaska på, men vi ska se till att inte ha för mycket onytting, utan här tänker vi på vad vi äter ;).....................eller inte. skit i din vikt! man är som är, man ska bara se hälsosam ut! :)

nu måste jag dra, ses senare!

//bella

mommo dag

hellooo gott folk!!
Tyvärr kunde jag inte blogga igår,men det gjorde bella så bra så;), jag var hos min mommo och mofa igår och sydde en klänning en äkta saga förstår ni,hahha meeeeed liiiiiiiite hjälp av min mommo haha^^den är snart klar typ på söndag så då ska jag lägga upp skissen och sen en bild på resultatet hihi hoppas att den kmr bli bra ;D
Idag blir det stallet och slapp hahah såååå sköönt att vara ledig:P
allt från mig Puss Puss Saga

godmorgon alla solstrålar!

godmorgon alla solstrålar!

jag hade en sån hemsk dröm! jag drömde att lovet var slut redan!:O usch!
hehe, men har ni kanske drömt lite mer härliga drömmar? jag drömmde faktist en helt  underbar också, men den är hemlig ;) haha, -viktig information. men iaf, jag ska snart ta mig upp ur sängen för att sedan käka frulle lite snabbt och direkt till stallet. jag vill helst vara hemma i normal tid där ifrån idag, men jag s k a faktist gå/jogga dit idag :) för det är hyftas fint väder och då får man ta chansen ;)

men slut på all denna tråkigs babbel, nu ska jag dra, mer uppdate senare!

/bella

sovsött

godnatt! det är dags att krypa ner i sängen nu.
filmen var supermega bra! den rekommenderas absolut! den var romantisk,sorglig,rolig och den hade allt som jag vill ha i en film :) och stooooort + att robert pattinson är så gryymt olagligt snygg! haha ögongodiis.

morgondagens planer är att först blogga lite sedan dra till stallet för att rida en sväng. och sedan hade jag tänkt att inte ha några planer. jag får se hur det blir, jag tar dagen som den kommer :)


sovsött.

//bella

kolla in den om ni inte redan har det! :)
 




wow! jag insåg nyss att jasse skulle passa suuuuper perfekt i blått?! :O wonderful!

Detta blir dagens vill ha.




-.-'

eftersom allt tekniskt älskar mig lika mycket som jag älskar det blir det inget längre inlägg från mig idag.
De tar ca. 300 miljader år att ens kunna klicka på en knapp eller vad det nu heter.

då ska vi inte ens prata om hur snabbt det går på facebook.


pussssssssss
Matilda

movie time!

hejsan! då har jag och syrran haft lite skoj, hon sminkade mig och så tog vi lite kort :) as niciga! tycker jag ;)
bilden här nedan är en av dom. dom kommer att komma upp. jag lovar! men nu har hon och jag varit på ica och köpt lite gott! som vi ska smaska på framför en film.

Remember me blir det (:

/bella






FRÅGESTUND SVAREN

hönni, ni var riktigt dåliga på att fråga? hm, men här är svaren på det ni frågade :)





Postat av: Lisa

är ni oskulder?

svar: BELLA: ja det är jag.
Matilda: ja.
Saga: Jajamensan;)



Postat av: hehehe

varför tog de slut med gustav?

svar: BELLA: det liksom bara blev så..



Postat av:

hur långt har ni gått med en kille?
svar: BELLA: ja du vi gick hem till honom en gång :) 
Matilda: .. :)
Saga:Inte så långt;)




Postat av: alfons åberg

vart har ni era hästar?=)

svar: BELLA: på stall sjöslätten i rinkabyholm:)
Matilda: Hemma :)
Saga:På sjöslätten,ärtan bor granne med jasse



Postat av: stina

Hur lärde ni känna varandra?

Går ni i samma klass?

vad gillar/ ogillar ni med varandra?:)

Dricker ni?

svar:BELLA: 1. hmm, det var en svår fråga? jag tror nog att det var genom att vi började i samma klass :)
2. ja det gör vi ;)
3. gillar: jag älskar att man kan snacka med dom om allt! dom finns alltid där och lyssnar och ger någon riktigt användbart tillbaka. dom finns alltid där för en och så klart är dom huuuumor vilket i love! älskar dom här skiitungarna!  
Ogillar:  Inget tror jag? eller när dom har pms  -.-' ;) hahahaha. men vem är rolig att ha att göra med när den har pms? - i n g e n.  men det är bara att inte ta åt sig ;) haha. och att sagiis kan säga saker rakt ut, utan att hon vet hur den andra uppfattar det. alltså åsikter som man kanske ska hålla för sig själv. fast jag tycker att det är super bra att hon är ärlig! för det uppskattas!
och ja matte hon är också lite väl ärlig av sig men som sagt det uppsakattas!

4. Nej.
Matilda: 1.asså jag vet typ inte? de bara blev så ;)
2. japp
3. haha att dom e underbara små människor  som pratar på och är knäppa haha ;) näj men dom e perfekta som dom är och vi har alltid kul tsm :) oftast iaf ;) asså de e ju svårt att förklara? säger som bella: älskar dom här skitungarna, för hon kan ju inte menat att jag är en ;)?
ogillar: hm.. typ inget, deras pms-dagar ;)
4. noope.
Saga: 1. Mtte och jag har gått enda sen förskolan så det blev bara så,Bella träffade vi när vi började i sjuan så då började vi sanacka och så vips VÄNNER,hah:)
2.Vad gillar med dom här två underbara marsgurianer är att dom alltid finns där och dom har ett skööönt skratt,ogillar....hmmm, vågar jag ens säga det?!hahah nä men bella kan väldigt BUSIG/ELAK mot folk,spc mig       -_-',och matilda har många författningar om folk men jag gillar dom små sötnosarna i allefall:*



Postat av: BAjamaja

Hur strular man?

svar: BELLA: haha, vilken fråga?
Matilda: jah du...

Saga: Prova så får du se det kmr naturligt ska du se eller känna;P



//bella,matilda och saga.


hemma från stan

nu är lilla bella hemma från en härligt rolig dag på stan med mammie,syster och farmor :) vi har shoppat och så har vi käkat lite på ming palace, så jag känner mig ganska så tjockis nu ;p och så är jag hästfri idag, för underbara älsklings malva tog jassebasse :) men att vara hästfri betyder också att man inte rör sig något men det ska ajg göra jag ska ta en lång rask promenad men syster min :) sedan ska vi kolla film med llite popcorn ;) haha.
på stan hittade vi massa fynd, jag lägger inte upp bilder, sorry. men det jag köpte var.

-läppglans på H&M för 29kr.
-ett nagellack på H&M för 49kr.
och ett par gråa leggings på Gina tricot för endast 49kr :)


vi hörs mer senare!

//bellllaaa

Just the way you are <3

iiiiiiiiiiiiiiiiih. skulle kunna skriva en hel roman om hur fantastisk maccan var idag. men jag låter nog bli..

idag var då jag o maccan o tränade för mats.
Det gick faktiskt väldigt bra!
han är bara såå bäst. helt underbar min söta lilla trollpålle ;)



pusssss
Matilda

tjoo

tjoo, jag gjorde inte mer inlägg igår men hoppas att det är ok iaf :) anledningen var för att jag, min syrra och hennes kompis kollade på en film :) Love and other drugs. as bra är den! den rekommenderar jag verkligen! den är rolig,hemsk,lite ledsan ibland men även romantisk :)

idag ska jag min mamma,min farmor och min syrra in till stan, vi ska käka lite lunch och så ska vi gå runt och titta lite :) kommer att bli jätte mysigt. jag lägger upp bilder om min data tillåter det-.- försökte göra det nyss och den vill bara inte :p

men nu måste jag dra för jag ska käka frulle sedan ska jag ta mig ut på en powerwalk innan vi sticker in till stan (:


ciao!  bella

.

då har man även duschen av klarad, och nu ska jag städa iordning lite, sedan är det dags för film :) ska nog poppa lite popcorn  också ;) haha, och nu när jag kollade på mina ben, lite snabbt sådär så insåg jag hur mycket muskler jag har tappat??!!??!!!!!!! :O herregud! jag hade hyfsat muskliga ben förut men nu när jag har slutat på fotbollen så har jag tappat jätte mycket.. men det ger mig egentlige bara mer vilja över att börja sätta igång med min hårdträning. SKA börja redan imorgon! (:



//bella



får bli denna bilden :) från nät jag och amund va ute med jasse och GT :) mäster fotografen amanda.


back home

hejsan!
jag åkte buss till stallet ^^ pga att det öste enr snö och då kände jag inte för att gå. men aja jag fick ändå motion för jag ochsaga red ut på en långritt på 2timmar :) först red vi runt i rinkan, sedan fortsatte vi till smedby och så red vi förbi sjön (som vi badar i med hästarna på sommaren och hihi det är inte många som vet vart den finns så den får vi för oss själva) sedan kom vi tillbaka till cykelvägen och skrittade hem. mysigt och härligt för hästarna att få komma ut på en lång runda. fast hyyyyyper kallt för oss :p så jag ska faktist ta och lägga mig i ett hett bad för att se om jag ka tina upp ;) vi hörs!


ciao! /bella

Sportlooooov,så sköööönt

hejho alla sociala människor!
Jag har inget på mitt schema just nu blir en mysig ute ritt med bella till rinkabyholm senare i eftermidag,sen hade jag tänkt att rena min så kallade "garderob" ni kmr få några bilder sen om jag gör nåt kap eller hittar nåt roligt:P
hahaha sen så saknar jag mina små bussungar som är uppe i idreoch gottar sig i skidbacken,är ganska avundsjuk på dom-_-' Glöm att jag sa det x)hahah nä nu ska jag ta mig i kragen och gör nåt av denna dagen
Allt från mig Puss Puss Saga

ny dag med nya bekymmer

då var de en ny dag med nya bekymmer :)
ska snart gå upp från sängen och käka liite frulle (:
funderar även på att powerwalka/jogga till stallet?hm, låter för j*vla jobbigt, men jag måste anta liite utmaningar, och jag skulle ju ändå göra det när jag kom hem, men då kommer jag inte palla utan då kommer jag typ säga : ääh jag tar det imorgon ;). haha det gör jag hela tiden, såå lat jag har blivit! ne nu ska jag dra.



ppppuuuuuuuuuuuusssssssss . bella




hihi,

nu har jag gjort min egna kategori :D

haha de tog ett tag innan  jag fattade hur man gjorde..

pusssss
Matilda

full rulle hela helgen! nästan..

hemskt ledsen att de har varit dålig uppdatering från mig..

men iaf i helgen har jag o saga varit här, då mamma pappa ebba har varit på 3-dagars tävling i vetlanda.
Saga och jag hade jätte kul. På dagen kollade vi på teen mom och på kvällen film ;) Eller snarare jag.. Saga sov under x antal filmer ...

vi skrittade ut på lördagen med :) niiiiice ;)

sen igår när m p e kom hem så red jag Maccan. Herregud säger jag bara vi var mer i luften en på marken ett tag.. haha han va super busig lilla teddybjörnen! :*


Hiss/ Diss

DISS

oså vare ju lets dance och melodifestivalen...
Vad fan händer med sverige??? -.-'

i varje fall lets dance!? hur f*n kunde andreas weise åka ur förra veckan och helena lundbäck denna :o¨
om alexander rydbak åker ut nu tänker inte jag kolla..

och melodifestivalen. ett stort frågetecken.  1 enda bra låt av 8!? varje vecka. (okej denna v. va de 2 bra dock)
jag menar om dom nu har valt ut dom bästa av alla som ville vara med, hur dåliga e då dom som inte fick va med om dom som fick vara med är dåliga?


HISS

förutom att de är sportlov då...

Fick jag ett par jätte fina Euro star ridbyxor av pappa :D<3
hoppas verkligen jag får inviga dom snart, e såå sugen på att tävla! det tror jag maccan är med:D!
vi har ju inte tävlat sen första helgen i september förra året..


självklart ska de inte funka att lägga upp bilder.. dom är iaf vita med två silvriga dragkedjor på rumpan , svårt att förklara men iaf SJUKT snygga ;) och jätte sköna , perfekt passform tycker jag :D


de va allt från mig..

pusssssss
Matilda

nattinatti

detta blir det sista för ikväll :) blir att lägga sig en aning tidigare idag. filmen vi såg var super bra! haha, det var en action, och egentligen h a t a r jag action men denna är riktigt bra, har faktist börjat gilla action lite mer nu ;) hehe kommer inte ihåg vad den hette men jag hade faktist sett den förut så det är ingen ny film ;) men slut på det ointressanta snacket.

imorgon blir det att förhoppningsvis åka till hööks, efetrsom vi inte hann idag, sedan ska jag dra mig till stallet för att rida, blir att rida ut :) sedan någon gång under dagen ska jag hinna gå ut på en powerwalk, med lite joggning :) och så ska jag städa mitt rum och liiite annat sånt, hm hur ska jag hinna med allt? men ingen är omöjligt. jag säger som justin bieber: Never say never! :)


//bella

kort vs långt? blond vs brunett?

jag vet ine hur jag ska göra med mitt hår.. jag vill verkligen klippa det kortare men jag vet ändå att jag kommer att ångra det djuuuuuupt senare.. jag är jätte nöjd med det jag har men jag skulle ändå vilja ha liite förändring och det skulle ju vara jätte kul att testa något nytt, det växer ju alltid ut igen? men jag vet ju att jag kommer ångra det. livet är inte lätt.. och sedan har jag stor beslutsångest och jag ska stanna med att vara brunett eller om jag ska bli blond igen..? har verkligen ingen aning.. jag saknar mitt blonda hår så grymt mycket.. men jag trivs ändå bra med det jag har nu.. att det ska vara såhär jobbigt! jag tror nog att jag ska bli blond, är nästan helt säker på det men öndå så finns ju den lilla tanken om att ha kvar det bruna.. hm. jag uppsskattar verkligen om ni säger eran åsikt i en kommenatar :)

 jag som blond. nu när jag ser bilden så blir jag ännu mer sugen på att bli blond..


//bella


hemma.

tjena då, ne nu får jag ta ett snack med saga och matilda.. vad har dom för sig om dagarna egentligen?? :O

men nu är jag hemma från louise :) har haft en super dag! vi kollade på flicka 1 och flicka 2, båda var lika bra som vanligt :)) nu har jag precis käkat och ska snart ta mig ut till tv:n för att kolla solsidan och efter det kolla på någon film med my family (:
kommer lite mer uppdate snart, ska diskutera en grej och jag bliir super glad om ni kommer med eran åsikt i en kommentar.


//bella

friskluft

det var attans vad saga och matilda är dåliga på att uppdatera ? ;O men nu uppdaterar jag lite här innan vi ska se klart på filmen, vi har precis varit ute med vårat handikapp barn :) hon skuttade och jag och malva gick, fyy vad kallt det är men så är det, det får man stå ut med, det var ändå ganska skönt att få lite frisk luft och röra lite på sig för jag måste tajta upp mig liite ;) men mer uppdate senare för nu ska vi kolla klart på filmen och så ska vi nog göra lite smoothie (: myys dag!

kyyyyyys. bella


at louises house !

hejsan , nu sitter jag hemma hos louise :) vi har precis lagat pannkakor och där efter ätit dom ;) muumms! menn u är det dags för att kolla film, blir nog att kolla på flicka1 och flicka 2, sedan får vi se vad som kommer där efter :)


//bella


hahahahahahahahhhahahahahah! så sött! mer än ett år gammal bild på mig och louise, när vi skulle spela fjortiisar! ;) och där va jag blond ;o


ojojoj solen skiiiiiiiiiiiner!! :D

nemen godmorgon!
ojojoj solen skiiiiiiiiner!! :D idag vaknade jag av att min kära morgonpigga familj var uppe och stökade, -.- hehe, men det kanske var bra för annars hade jag väl sovit bort hela dagen.

och det ville jag ju inte eftersom att jag sla vara med min underbara vän louise! :* ska nog ta med min lille data så att vi har lite filmer att välja mellan, för som sagt tidigare så kan vi ju inte vara ute ;)
men det skulle inte vara helt fel att gå på stan, för det är något jag inte har gjort på en evighet :o men det blir en av sakerna som ska hinnas med på lovet :)

men nu ska jag dra mig till köket där jag ska käka lite frulle, sedan ska jag skynda mig lite så jag kommer till louise och så jag hinner allt innan dagen börjar ta slut ;)

//bella


you're just a boy...

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
'Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
'Cause he's taking you for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy
You don't understand
And you don't understand, oh
How it feels to love a girl
Someday you wish you were a better man

You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
'Cause you're taking her for granted
And everything you had got destroyed
But you're just a boy



//bella

dags att dejta sängen

då har jag kollat klart på filmen, och guuuud vad bra den är! helt sjukt, varje gång jag kollar på den så blir jag helt förtrollad ;) blir nog ingen 2a idag, utan jag ska faktist ta och dejta min säng nu :) klockan är ju ändå 11 så det är ju ganska sent och det är en dag imorgon också ;) ska nog lura med min pappi till hööks imorgon och där efter lura med han till stallet så han kan hjälpa mig och sedan köra mig till Louise, eftersom att hon också bor mitt ute i ingenstans så kan man ju inte åka buss dit -.- haha. men då ska jag dra mig från datan och fixa mig för sängen! ciao!

kraaaaaaaam! bella

tänkte bjuda på en goo bild men datan ville inte anstränga sig för att göra det.. L A T ! !



twilight!

okej det blir att kolla på twilight! ska nog kolla 1an och så får vi se om det blir en tvåa senare ;) 3an såg jag förra helgen så e inte såsugen på att se den igen ;)
jag älskar verkligen twilight! bästa filmerna som någonsin gjorts! finna väldigt många som logger nära intill men inget slår twiligt! :)) och ett stort + är ju att både edward och jacob är heeeeeeeeeeta! (a) haha. stor HISS på det!
men mer uppdate senare!




 tjeeeeeeena snygging!! ;O

 mjaoo! han e inte så dum han heller ;O

puuuuuuusssssss bella

och btw: glöm inte frågestunden, det är inte varje dag ni kan fråga oss allt, och vi ger svar!
säger som saga och matilda, eftersom ni inte frågar så antar jag att ni redan vet allt? ;)

kom till frågestuden HÄR: http://sagabellamatilda.blogg.se/2011/february/nu-har-sagabellaochmatilda-fragestund.html 

helluu!

förlåt för det super dåliga uppdateringen från min sida.. men nu ska det bättras! mitt internet funkar som vanligt igen :D :D :D im happy! men den dåliga uppdateringen detta dygnet var ju för att jag slaggade hos amanda med ella :) vi hade en riktigt mysig tjejkväll med mycket snack och enormt mycket skratt ;) det görs om snart!

stallet: idag red jag ut barbacka själv, pga att när jag kom dit så hade alla ridit :O hehe. men det funkade bra iaf, jag brukar ju rida med mitt pelaham , för annars sticker hon och busar men idag tog jag risken och red med mitt vanliga tre delade bett, och det gick ju strålande!?! hon lyssnade jättebra, hon stack inte alls, sjäkvlart blev hon lite speedad någon gång, men det kan jag leva med :))) vi red då på ett fält och ja vi travade rnt på 4kant spåret, och gjorde en liten volt vi mitten av alla sidor, sedan gjorde vi lite skänkelvikningar in mot mitten och sedan tillbaks ut på spåret, sedan blev det lite galopp på mittenvolten :) och då övade vi lite avsaktningar, och hela ridpasset gick super! (:

kvällens planer: jo jag har inga planer. jag ska bara vara hemma, kolla på film och chilla. härlig lördag!

morgondagens plener: jag ska dra mig till min kära handikappade louise som har brutit foten.. vi ska kolla på film, snacka massa och ha allmänt skojigt! :)
jasse ska vila så jag spenderar hela dagen med louise ska bara till stallet och fixa sakerna och myysa liten med snutten :*

men nu ska jag gå te my family eller så ska jag sätta på en film.. hm, vilken ska jag se..

 en bild på mig och jassebassebus, från ritten med amanda och GT förra helgen :)

//bella

GLÖÖÖM NU INTE.....

KOM IGEN NU!
frågestunden! :)

vi kommer svara på alla frågor någon dag under spotlovet! :)

eftersom ni inte har några frågar antar vi att ni vet allt? ;)









pusssssss
Matilda o Saga


tjabba tjena hallo..

tjjaaaa nu sitter saga och jag här och slöar(som vanligt ;))

vi kollar på någon cp film på disney channel, HAHA jag dör ;)

Vi ska nog snart ni o fixa lite i stallet !

hörs sen ;)


pussss
Matilda



saga e såååååååååååå social när hon ser på¨TV........ NOOOOOOT

alltså, hetast i stan (H)

 faast nä..

at amandas house

tjioo!

Nu sitter jag hemma hos amanda på dunö som ligger mitt ute i ingenstans :s men jag ella och amanda sitter här ovh dunkar lite justin bieber ♥ han e underbar! 

vi ska snart kolla film och tjocka oss med massa godsaker! muums, sedan blir det hårdträning under hela sportlovet nu. äntligen sportlov!
men nu tänkte jag vara lite social, byyee! 


//bellaa







 



hahahah lätt roade ;)

Thailand resan 2008

hej alle samans! Jag tänkte lägga upp några bilder på min familjs resa till thailan år 2008
allt från mig Puss Puss Saga

Mobilbloggning

Ååååååååååååååååååååååååååååååååååå! Jag hade skrivit jätte mycket här och all försvann-.- !! Och jag Mobilbloggar för att internet gillar inte mig. Men men, ridningen gick super! Hon gick fint och lyssnade jätte bra men hon var lite pigg, men det är ju bara kul;) pappor hjälpte mig med allt övrigt. Myycket snällt! Imon blir det att sluta vid 2 och direkt till stallet för att ta hand om och rida 2 hästar, Jasse och liptuz:) skoj, sen är nog planerna att sova hos Ella med amanda eller så blir det Sandra, fast det är jag inte så sugen på, men vi får se, annars blir degelns på lördag tror jag;) men vi hörs! // Bella

aaaaah ;D

Såg precis att vi har gjort 200 inlägg :D 201 med detta :D måste igentligen firas ;) fast nä! hoppas ni tycker om bloggen och glööm nu inte att ställa massa frågor på frågestunden! som sagt vi svarar på ALLT ni vill veta :D pusssssss Matilda

tooorsdag tooorsdag.

tjabba skolan va helt okej idag.. så va den inte de, vet inte riktigt .. men den va iaf inte så jobbig, dock va den tråkig till 100%! och jag förstår mig inte på vädret! mitt problem asså. Jag dör , sååååååååååååååå kallt! inte okej... och min mobil, den e också störd kan inte skicka sms eller ringa nu .. Fasen vad jag älskar den! :) -.-' hahah, men nuuu ska vi vara glada! :) ska dra ner till stallet och och frysa ihäl lite , haha ;) nejdå(hoppas-jag) och självklart ska det inte funka att ladda upp bilder .. ;) MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN eftersom vi typ har "possitivia" klubben, så måsta jag bara säga att, efter imon , är de SPOOOOOOOOOOOOOOOOOORTLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV <3 haha pusssssss Matilda

Hejsan!

Hejsan! Sorry, men internet dampar igen så mobilbloggning idag med.. Men jag såg att Matilda och saga hade bloggat lite:) Idag var jag hästfri vilket betydde att jag skulle plugga lite, vi ska ja något förhör imon och ja det va ju lite skönt att slippa vara ute i kylan en kväll;) men imon är det stallet , rida och allt:)+ att ja sk ta hand om bessie imon (: Men ni kollar jag på glee så vi hörs! //Bella

sorry.....

jag erkänner att jag har varit jätte dålig på att uppdatera..

livet flyter på som vanligt så de finns inte så mkt att säga :)

men snaaart, typ imon? typ så kommer jag uppdatera mer tror jag :)

Pussssssss
 
Matilda

dålig uppdatering....

helo allt folk som sitter framför datorn som är sociala(eller inte;D) som läser vår käre blogg;P Jag ser att vi har varit lite dåliga på att uppdatera,men jag har inte haft nån lust precis så var är det då för nån idee??Så här tänker jag ibland att vrf ska man göra saker som man inte vill eller inte har lust till?!Okej visst i vissa saker eller sammanhang måste man göra det så men i alle fall man ska aldrig känna sig tvingad till att göra nåt ialle fal:) I mitt 14 (snart 15) åriga liv händer ingen ting så det behöver jag inte skriva om;)
Dagens citat: lev livet som om den var den sista


Dagens låt: Fix you av Cold play



Allt från mig Puss Puss Saga

Ps. om ni tittar lite senare i kväll så kanske kmr det en överaskning;P

dålig uppdatering....

helo allt folk som sitter framför datorn som är sociala(eller inte;D) som läser vår käre blogg;P Jag ser att vi har varit lite dåliga på att uppdatera,men jag har inte haft nån lust precis så var är det då för nån idee??Så här tänker jag ibland att vrf ska man göra saker som man inte vill eller inte har lust till?!Okej visst i vissa saker eller sammanhang måste man göra det så men i alle fall man ska aldrig känna sig tvingad till att göra nåt ialle fal:) I mitt 14 (snart 15) åriga liv händer ingen ting så det behöver jag inte skriva om;)
Dagens citat: lev livet som om den var den sista


Dagens låt: Fix you av Cold play



Allt från mig Puss Puss Saga

Ps. om ni tittar lite senare i kväll så kanske kmr det en överaskning;P

Mobilblogg , igen.

Herregud vad dålig uppdatering! Idag är det så att vårat internet krånglar så jag får mobilblogga idag med. Ridningen gick helt okej , jag red barbacka i fårhagen med Freja och liptuz. Jasse var super pigg men busade inte alls mycket:) hon var riktigt snäll ;) men det var inte liptuz.. Han bockade av Freja så hon bröt armen.,. Jag vet inte säkert på att den var bruten men det var alla tecken på det. Sånt händer också i hästsporten, man skadar sig men det är sånt man får ta,, Och nu ska jag bara kolla på mentalist eller kanske life unecpected :) båda är jätte bra, sedan aka jag sova! Så skönt, är så hemskt trött:p aja nu måst sag och matilda ta tag i sina bloggliv och blogga lite! //beeeelllaaaaa

Mobilbloggning

Hejsan! Nu sitter jag vid tv:n och kollar på familjen anorlunda;) ska snart ta mig till duschen, och detta blir det ända bloggningen för mig ikväll.. Pga att mammie ska ha internet och jag ska nana direkt efter duschen. Idag är det ju också allahjärtansdag, har fått lite choklad hjärtan och gelé hjärtan av farmor och även av mamma och pappa :)) det uppskattas verkligen! Hihi. Och så fick jag ett kort av farmor, det var super gullig text på som jag ska se till att få upp på bloggen ;p inte jätte kul kanske men det var fint (: Tårt tävlingen på högstadiet idag gick super! Vi vann!:D våran tårta blev helt amazing! Kommer upp bilder på den med sen. Men nu ska jag dra, hoppas att Matilda och saga tar hand om bloggen ikväll! //Bella

GLISS

då var duschen avklarad och nu väntar sängen, det finns ju seriöst nästan inget bättre än att sova (a) hihi.
men det är även bud på att kolla lite på världscupen. hm svårt val.
och mitt shampo och balsam som ska göra mitt hår rakt var sluut! O M G! imorgon får jag gå till skolan med krullhår, om jag inte fönar och börjar platta det ikväll, hahah så hemskt onödig information, men nu vet ni det iaf ;)

Om du har krullhår och vill ha rakt hår genom att bara föna det litegrann efter du har duschat så rekomenderar jag detta! super bra är det! man behöver inte ens använda platttången. :)
  Stor HISS! :)

//bella

tjatjaaaaa

sitter här med elllaaaaaaaaa som är beroende av mobiltelfon spel..... ;)

sant


nu ska vi på Världscupen! :)


hade de bra!


pusssssssssssssss
Matilda

galet rolig kväll/natt

godkväll!

nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera.. men det var bara för denna dagen!

igår kväll/natt var helt galet rolig! hehe både matilda och saga har redan skrivit om det men ändå ;)
sedan idag då så åkte ju saga hem tidigt pga konfan, och så ella åkte också tidigt för hon hade jouren. men matilda jaf och amanda chillade lite extra här hemma, sedan åkte även matilda och då tog jag och amanda varsin soffa och har legat där hela dagen, vi var heöt slut efter natten, vi somnade nog lite också, hehe men sedan är det ju det att vi har ju små pållar som vi måste ta hand om, (vilket vi verkligen inte har något emot :* ) så vi åkte ju då dit och fixade allt och så var det årsmöte i stallet, inet roligt med det förutom att vi fick fika :))) hahah.

men nu är jag hemma och ska snart ta mig in i duchen och sen är det läggdags! jag kommer att sova som ne liten bebiiis! efter denna natten som vi alla 5 sov i mammies och pappis dubbelsäng, och saga och matilda tog nästan mer än halva sängen och jag ella och amanda fick mindre än den andra halvan att dela på ;) men det var ändå mysigt och jag sov väl ända ganska gutt, hah (a
'men nu ska jag dra och duscha, sen ska jag nana, för om jag inte sover ordentilgt idag så kommer jag inte orka gå upp imon och då missar jag ju tårtbakar tävlingen i skolan ;o det är ju allahjärtansdag :))

//bella

(ingen bild idag heller -.- pga att min data dampar.)

sjukt kul helg! enligt mig iaf :)

såå, nu sitter jag här framför datan och har precis kommit in från stallet!
jag red typ ut idag för ridhuset var upptaget.. vi skrittade typ bara, de behövs med ibland!


Iaf så sov jag ella amanda saga hoss bella inatt! Vi hade jätte kul tycker jag :D
även fast vissa av oss är riktiga sömntutor haha, jag är faktiskt INTE inkluderad där!? :)
hm... igentligen borde de ha blivit mycket längre text om de här, fast nu blev de inte det:)


och ikväll är de massa bra program på TV heeela kvällen ;) typ iaf..
först är de reprisen av Top Model jag brukar titta på, vid 7 tror jag :)
sedan e de solsidan :D
och ikväll e det världscupen vid 9 på 1 :D


hihi,en myyysig sommarbild :))
bara för att mina små tår typ förfrös när jag red ut -.-' hehe ;)


Pussssssssssssssss
Matilda

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!!!

hello! Nu är jag hemma från en rolig helg med Amanda,elle,bella o matte. Så nu är jag trött och vill sova men det är klart man har konfa läsning i 4,5 timme Jippi kajej -_-'haha så nu blir det av till det;)
GLÖM INTE ATT FRÅGA PÅ VÅR FRÅGE STUND!!
fråga vad som helst och vi svarar på vad som helst så gott vi kan;D
kolla vad sööt hon eh min lille älg;P
Allt från mig Puss Puss Saga

tjenixen!

tjenixen!

nu är jag hemma med amunda :) vi red en långritt på 1timme och 30minuter. ja, nu ska vi fixa oss lite för kvällen, så det blir inte så mycket mer bloggning senare, kanske något och så kommer det bilder imorgon (:

jag tänkte lägga upp lite bilder men det funkar inte.. men dom kommer att komma upp före eller senare! :)

/bellaa

långritt

hejloo! Nu är jag hemma från stallet efter en långritt på 1,5 timme med Cissi och freja,mkt skoj hade vi tre:) sen stannade jag kvar och fikade och drack varm choklad, Cissis kakor och godsaker är dom bästa helt enkelt:D<3
Ärtan blev jätte svettig så det blir hård träning nu fram över så hon och jag får upp kondisen;)
hörs sen när jag är på bellas place
bild från nyår
Allt från mig Puss Puss Saga

Lördag :)

godmorgon!
jag bloggade inte så mycket igår.. jag ber om ursäkt men jag kollade på lets dance sedan nanade jag och sov som ett litet barn ;p hihi. men nu är det en ny dag och det är lördag (a) härligt! det bär snart av till stallet då jag ska rida ut med amanda och GT på en långritt :) kommer att bli super mysigt! sedan hänger hon med hem och så ska vi då typ gå och handla allt tills ikväll (: kvällen kommer att bli helt galet kul!

men nu ska vi leva i nuet, så jag måste dra men jag bloggar mer senare! :) ha en riktigt härlig lördag!

//bellllaa

kolla in jasses sår..:( jag hatar att se blod och när jag ser att hon blöder så enligt mig är hon döende, men det visade sig att det bara var ett liiiiitet sår.


och så bjuder jag på en liten bild på mig :)


så mer inlägg och mycket bilder (speciellt på jassebasse) senare :)


efterlängtad;)

hejho!Här kmr dom efterlängtade skisserna:P
tyvärr så dampar min dator så det får bli bara en idag,bättre än inget som jag brukar säga;)
tyck till??!!

Pusss Saga

hejsan!

hejsan!
idag slutae vi vid kl 2, så det var buss ut till stallet och så var jag då tvungen att rida idag och det dumma är att det var ju snöstorm! men vi fick stå ut, hon var faktist duktig och lyssnade jätte bra :) men hon diggar inte riktigt blåsten så hon var lite tittig, men sånt får man stå ut med ;)

just nu kollar jag på glee, och kvällens planer är inte så komplicerade, utan jag ska vara hemma och ta det lugnt, kolla lite film med min kära familj.

imorgon är det tjejkväll med amanda,ella,matilda och saga :))))) längtar! vi kommer att ha hela lägenheten för oss själva, vi ska käka,kolla film, snacka och massa mer! kommer att bli en toppen kväll! men mer om det imon. först är det ju stallet och så :)

//bella

snö.....?

Assåå shiit värsta snöstormen juu ;o ska ner till stallet nu så hör av mig sen :) Pusssssssss matilda

Nu eh de dags för fredas MYSSSS!

hellooo! Vanlig dag inte mkt att säga om helt enkelt;P Slutar kl två på fre så det är ass guut:) Så snart ska jag släppa mig till stallet för en lite rid tut hihihi^^Jag har inte mycket säga precis utan att jag mår bra och villl att alla andra ska oxå må bra så ;P
Dagen citat: Fantasi är bättre än kunskap

Dagens låt: Invisible av Taylor Swift

Allt från mig Puss Puss Saga



tjatja

ännu en torsdag lider mot sitt slut! haha ;)

Skolan idag va ganska kul, fast inte själva arbetandet på lektionerna , (som dock inte var så mkt hehe)
utan mina goa vänner!

När jag kom hem typ sov jag en halvtimme? HAHAAHA jag dör men jag var såååå trött, tro mig det behövdes.
Sen så gick jag ner till stallet. Vi har köpt en gelepadd till maccan som ska fördela trycket då vi just nu inte har någon sadel, lång historia om de där med sadlen så hoppaar över den, men iaf så passar den jag har just nu inte suuper , men nu idag så hade jag maccans padd, som ligger där fram, och ebbas som ligger där bak. ASSÅ HERREGUD, MIN ÄLSKADE MACCIS BLEV ÅTERIGEN MACCIS!!! haha, nä men jag kände att han trivdes och att de inte tryckte , han typ sprang på och var jätte pigg :D vi red lite bommar o så och de gick faktiskt bra! till skillnad från i tisd.. jag blev verkligen jätte glad! :)

och nu har jag gjort matte läxan.. Men jag gjorde inte kluringen, den var för klurig, hahah ;)






pusssssssss
Matilda


tårta:)

SALUT!!(hej på fr.) Idag har dagen varit precis som vanligt;) Vi har planerat lite på vår tårta till den årliga tårtävlingen vi har på skolan,Vår komr Vinna STOORT,hoppas man:P!! i dag var det fort som fan till stallet och ut och ride innan det blev mörkt,red lite terräng ritt ass roligt tycker ärtan xD Det var min dag inte såå kuul;P Jag har hört att folket som läser vill se mer av mina skisser,som jag blir super glad av att höra,så det kmr snart:P
Dagens citat: Man föds inte perfekt,men man växer till sig
Dagens låt: Sale el Sol av Shakira
Sommar sol häftig pool ragar killar i kort tajt byxa;P

allt från mig Puss Puss Saga

damp-.-'

ne, nu dampar jag loss på vårat nya internet som dom säger ska vara det snabbaste bredbanda internett som finns! men det bara stängs av heeeela tiden och jag hade skrivit ett hyfsat lång inlägg som bara försvann -.-'
så jag får ta detta riktigt snabbt! jasse vilade idag så jag kom hem ganska tidigt, så kvällens planer är att nu käka, sedan ta ett bad och efter det kolla om internet har slutat dampa. så vi får se om jag kan uppdatera mer ikväll, annars hoppas jag att matilda och saga kan hålla bloggen vid liv!

Och glöm inte frågestunden! nu när ni har chansen så släng in en fråga! :)
tryck här för att komma till inlägget:
http://sagabellamatilda.blogg.se/2011/february/nu-har-sagabellaochmatilda-fragestund.html#comment


//bellaaa


sweetdreams

just nu sitter jag i min säng med datan och ska snart nana, måste få min skönhets sömn ;) skulle nästan behöva lägga mig änu tidigare! och vet ni, att man går upp i vikt om man inte sover tillräckligt? ;O eller iaf vad man har hört, jag tror egentligen inte att det stämmer men vem vet? så det är ju bäst att se till att sova ;)

Morgondagens planer är som vanligt stallet, rida lite, fixa det som ska fixas och gosa lite med henne :* sedan är det väl bara hem och inte göra mer, utan blogga lite (såklart) och så ska jag nog fortsätta läsa på den första twilight boken, haha jag började läsa den i sommras och har inte orkat läsa mer än till typ sida 50 eller nått ;p men varför läsa om man kan se på filmen? jag föredrar film, men imon ska jag försöka att läsa! (det kommer förmodligen inte hända)  men nu ska jag inte uttråka er mer, vi hörs! puussss!

//bellaa


Nu har sagabellaochmatilda FRÅGESTUND!

Nu har sagabellaochmatilda FRÅGESTUND!
Fråga vad du vill så vi ska svara så gott vi kan!


glee!

snart är det då dags för glee! om 4min, så detta blir ett kort inlägg, det kan hända att jag uppdaterar något mer senare :) men har även bloggtorka just nu.. hm, har ingen aning om vad jag ska skriva om.
Och nu hade glee börjat och jag skriver klart nu i pausen ;) haha. men vi hörs senare för det känns helt meninglöst att bara skriva på utan någon intressant handling :)

//bella


dålig uppdatering?..

hejsan!
ser att det har varit lite dålig uppdatering.. men det ska bättras, jag lovar!
Provet idag gick helt okej, bättre än vad jag trodde. mitt pluggtips är att läsa det man ska kunna precis innan man lägger sig så pluggar hjärnan in det medans man sover, man sparar både tid och arbete ;) haha.

Ridningen idag gick väl bra, jag & jasse red med saga &ärtan till rinkabyholm eftersom att det typ var det ända alternativet, pga att att är tjock vass is som hästarna går igenom på andra sidan.  så vi fick gå igenom E22, (motorvägen) haha skojigt att stoppa bilarna för att komme förbi med pållarna ;P men nu ska jag ta och kolla på bacheler (stavning?) på Tv 11. sedan är det det efterlängtade Glee! :D

hehe jag är lite för lat för att föra över bilder just nu + att serien har redan börjat! ;)
men ni får en outfit från förra veckan när jag inte kunde ladda upp bilder :)


En ganska dålig bild tagen från stall toan :p men en bild gör det alltid roligare att läsa ;)

//bella
(jag lovar att det kommer lite roliga bilder senare)

Gudstjänst

halllooooo!!idag har det varit en helt vanlig onsdag med mkt skojiga saker har hänt...NOOOT!! sen var det hem med lille hanna och käka mackor MUMS! Sen var det att kasta sig på cyklen och trampa som en galning.I stallet hände det inte så mkt bara det att ärtan fick damp när hanna skulle hoppa upp,vi brukar rida två barbacka en stund på henne men idag ville hon inte och klickade några gånger när hanna hängde där och försökte komma upp hahaha ass roligt bella trodde att hon skulle dö xD Sen blev det lite mark bete på ett fält så det var inte så mkt. Nu ska vi äte o sen blir det av till kyrkan för en gudstjänst, hörs senare
Allt från mig Puss Puss Saga

min lelle älg ^^<3

tjoooooooooooo

hej! lite dåålig uppdatering från min sida nu måste jag erkänna..
MEn igår var jag skiitsur hela kvällen för träningen gick inte så bra..
och så var jag tvungen att öva på no sk*ten... -.-'



Ny dag , nya problem haha! ;)
så nu e gårdagen historia som inte går att ändra på!
No provet idag då gick väll såådär.. Resultatet återstår helt enkelt att se :)





Pusssssssssss
Matilda o Maccan ;*

pluggandet går inte så bra..

tjenare!
puggandet går inte så bra.. hehe jag försöker verkligen men det fastnar ju liksom inte?? åååå! hejsan IG -.-' men jag ska kämpa på lite mer för det är den jag är! jag slutar aldrig kämpa! har jag ett mål så gör jag allt för att nå det! och just nu är målet att får G eller mer på provet! keep on fighting!

(men innan jag kämpar så ska jag kolla på mentalist^^ hihi)

//bella

P L U G G A ! !

hejsvejs;) som bella har sagt och man hoppas att hon gör ,plugga plugga plugga det är nog vad all gör i 8c;)hahah nu har jag suttit här med näsan i biologi boken i 3 timmar eller nåt. På grund av min deflexi så tar det dubbelt så lång tid för mig att läsa och förstå en text än vad det gör för en person som inte har svårigheter. Så det är inte lätt för mig men jag har ett bra minne så jag kommer i håg lätt så det är bra;)hahah dagen idag har varit precis som vanligt trött på skolan helt enkelt nu, eftersom vi har provet så var min mammi så snäll att hon tog hand om lille skiten i stallet;)dags att gå ner i böckerna igen
Dagens citat: Vi föds unika men dör som kopior av Min klass kompis Gabriella engdalh kolla hennes blogg www.thefashioncorner.blogg.se,ledsen kan inte länka den:)

Dagens låt: Every rose has it thorn  Miley cyres

modell eve fotograf mee på ett sommar ställe på öland
VILL HA SOOOOOOOMARRRRR!!!!

allt från mig PUSS PUSS Saga

kvällens outfit.


här är en dålig bild på min chilliga outfit för kvällen!
(inte dagens outfit, hehe jag är för lat för att ta en bild och ladda över den till datan just nu^^)
fast denna bilden är tagen för typ någon dag sedan, men ändå, den ända skillnaden är ju att jag inte har en fläta just nu ;)

//bella


plugga är det som står högst på listan just nu.

hejsan!
idag har jag alltså en hästfri dag :) pappsen är och tar hand om henne nu :* tack till honom för jag  M Å S T E verkligen plugga! jag kommer aldrig att kunna allt detta -.- det är typ en miljard punkter som vi ks kunna och mer än hälften av dom är bara för att få G ? helt sjukt. jag är verkligen så himla super duper mega skoltrött! det går inte att förklara... jag vill ha sommarlov nu på direkten! jag vill åka utomlands, jag vill ha sol och värme! men nu ska jag sluta klaga, nu är det biologi boken som väntar. men jag garanterar att jag kommer att ta en pause och blogga lite ;)

ciao! /bella

ni får en söööt bild på min lilla älskling :* älskar min underbara snutteplutt!



godnight.

tjenatjena! jag vet att jag sa förut att jag typ inte skulle blogga mer idag för jag inte hade lust. men ska faktist göra det ändå :) hiihi busigt? jag har typ duschat och fönat håret (pga att det blir enormt och lockigt annars) fast det är ju inte bra att föna men vad gör man inte för att det ska ligga snyggt? ;O hehe.
men nu försöker jag plugga -.-' vilket inte går så bra för jag sitter ju vid datan istället^^ men imon ska pappi ta jasse så ska jag vara hemma och plugga.. skulle helt ärligt vara i det kalla stallet istället. hah men skulle inte hellre göra det istället för att plugga? som saga då hade skrivit så ska vi ju ha ett stort no prov, som jag också har skrivit tidigare kom jag på ;) men som ni förstår så går ju då jag,saga och matilda i samma klass :) då fick ni veta det! men nu ska jag gå och måla naglarna och så ska jag träna lite lätt träning som man inte blir svettig av och som inte ens är ansträngande men som ger ;) haha, jag måste fixa min kropp så jag får en riktigt het beach kropp (a) jag var i topp form i sommras, jag är ju nöjd med min kropp nu med men jag vill ända göra mig lite en aning biffigare ;) man ska vara nöjd med sig själv!
men jag säger godnatt nu, vi hörs imon. puss!

dagens citat blir: var nöjd med dig själv. för alla är unika på sitt egna sätt.

Av: mig själv igen ^^)




///belllaaa

mååååååndag....

haha jag är väldigt imponerad av sagas "positiva" tänkade. de e bra, haha dock näst intill omöjligt en måndag som denna...

meeeen, inga sura miner här, nejnej! ;)

skolan, ingen kommentar utöver tråkig.
Maccan , underbar <3, haha surprice? nä ;) men han vi iaf bäst. Jag tycker han har blivit ganska mjuk, arbetar frivilligt, och kämpar på ! haha för go häst alltså (A)


men nu väntar duschen på mig sedan!
Sedan ska även jag plugga :( NO och engelska.............

kommer jag överleva allt detta pluggande? antagligen inte.
impossible impossible impossible

Låt: vet att jag har sagt den förut.. men den är fortfarande bra,
Shontelle- Impossible
http://www.youtube.com/watch?v=NWdrO4BoCu8



puss :*<3
pusssssssssss
Matilda


juste , hur gick de för mig igentligen med att vara possitiv.. haha failade ganska totalt.
Men snart e de ju natt då man ska sova, vilket alltid e skönt, och lite possitivt hahahaa ;)

VÅÅÅR KÄNSLA!!!

AAAAAAAAH! nu vill jag ha vår och sommar kolla bara på dom här bilderna:D






hiiih visst ser det härligt ut, VARMt,bara ben,nattdopp och SOMMARLOOV!!
vårPuuuuuuuuusar från Saga

dagens citat komentar

Varför liksom? :O av anonym
Det vet jag faktiskt inte,men det låter lågiskt. Om du har dina ″ fiender″ nära så kan du hämnas och förstora för dom utan att dom märker eller du kan göra det enkelt för att dom litar på dig och står dig nära helt enkelt, Väldig elakt så råder er att inte att göra det om det inte är en riktig j*vel x)
Allt från mig Puss Puss Saga

Dagens citat<3

Dagens citat: Håll dina vänner nära och dina  fiender närmre
Dagens låt: September av bandet Daugthry
////Saga

Måndag

hejho;)
Idag har dagen varit en lika tråkig måndag som vanligt:P I dag var bella o jag ute på fältet och red lite dressyr, jag i allefall. Som vanligt fick jag ont i ryggen, måste verkligen fixa det, så jag orkade inte jobba mer:) Ärtan var jätte jobbig vill inte alls göra som jag vill och skjöt bara ut bogen tråk hest har jag:P och nu sitter jag här och PLUGGAR i hjäl mig på no provet som vi ska ha på onsdag:O 38 punkter har jag räknat i hop vi ska kunna....hihih vi får se hur det går:P
Allt från mig Puss Puss Saga

hejsan!

hejsan!
helt ärligt så har jag inte jätte mycket lust att blogga ikväll... jag är ledsen men jag vill helst bara inte göra någonting..
Men ridningen gick bra, jag red barbacka på ett fält med sagis och ärtan :) hehe jag trillade även av. men hon lyssnade jätte bra på min skänkel idag! super duktig liten pålle jag har :*  hihi. men nu orkar jag verkligen inte skriva mer.. försökte göra lite smileysar för att piffa upp inlägget lite för annars hade det varit fööör demprimerande...

everybody makes mistakes, everybody has those days..

//bella

lite morgonsnack.

godmorgon alla söta läsare :)

just nu så tror jag nog att jag fixar iordning mig litegranna ;) har väl inte jätte mycket att skriva men jag gör detta inlägget bara för att ni ska få någon ifrån mig under dagen och inte bara sent på kvällen (: men idag ska jag rida på min käre pålle (oväntat?) haha, inte precis :) men vi ska nog inte rida så långt, blir nog fältet eller något, och sen funderrar jag på om jag ska hem innan jag sticker till stallet och sedan cykla? hm, neeeeej jag åker nog buss (a hihi, det blir så mörkt och då vågar jag inte cykla hem sen så det är ingen bra idé ;p men buss dit och så fixar allt sedan rida sedan hem och blogga, käka,plugga och sova! måndagskvällar är man altid så trött ;O  hehe fast det är jag typ alltid på vardagar, det är på helgerna när man kan vara vaken läääänge som jag vaknar till liv och gör staden osäker ;) läängtar tills helgen, redan! och då har jag hela lägenheten för mig själv! gutt! mammie och pappi ska bort till karlskrona på spa med något med pappas jobb? och jag får inte följa med! :O aja jag ska nog se till att ha det riktigt kul här hemma istället (: (egentligen skulle jag soav hos farmor, men då blir det ju inget skoj?) men nu ska jag inte uttåka er mer, så vi hörs senare! :)


puuuuusssssaaaarrrr /bella

dagens citat:

dagens citat:
Allting har ett slut, men ett slut under livets gång är bara en början på något nytt.

Av: mig själv.


kisses bella :*

kul att texten cp:ade sönder i förra inlägget...

Omg, ser ni att texten dampade sönder? haha vet inte vad som hände?  ajja här kommer exakt nästan samma sak igen!

Citat:
Mickan: Du fick den ju till Expressen!
Fredde: ah, men tekniskt sätt så e de ett köp!


hahahahaha så himla kul. Älskar verkligen solsidan, som sagt ett måste att se...


idag har de typ inte hänt något. Booring
Maccan o jag red ut, super pigg.. ;) så imon blir de ridhuset och hoppas verkligen dom har fixat underlaget nu !
det återstår att se .. ;)

jag hade tänkt att vara duktig och börjat plugga till Biologi provet , som e på onsdag (!) I know, jag kände imorse att jag kanske kunde varit duktig och börjat plugga i tid, men sen så blev de ändrade planer.. Ajja




Pusssssss
Matilda


söndag, slutet av ännu en förbi gången vecka...

Citat:
Mickan: Du fick den ju till Expressen!
Fredde: ah, men tekniskt sätt så e de ett köp!


hahahahaha så himla kul. Älskar verkligen solsidan, som sagt ett måste att se...


idag har de typ inte hänt något. Booring
Maccan o jag red ut, super pigg.. ;) så imon blir de ridhuset och hoppas verkligen dom har fixat underlaget nu !
det återstår att se .. ;)

jag hade tänkt att vara duktig och börjat plugga till Biologi provet , som e på onsdag (!) I know, jag kände imorse att jag kanske kunde varit duktig och börjat plugga i tid, men sen så blev de ändrade planer.. Ajja


Omg, ser ni att texten dampar sönder? haha vet inte vad som hände?


Pusssssss
Matilda




hejsan hoppsan!

hejsan hoppsan! nu är jag hemma från bion :) haha den var ju skiiiiiit bra! det är en film som jag rekomenderar till alla ;) och med ett härligt sällskap så blev det ju lite roligare (:
men nu hade ju jag då tänkt att kolla igenom min mattebok, för jag ska förmodligen göra matteprov imorgon -.-' blä! sedan på onsdag blir det ett S T O R T no prov -.-' B L Ä! så ska börja plugga redan imorgon och så får jag se om pappsen kan ta  min lilla pärla på tisdag så att jag kan plugga.
men måste verkligen dra, ska nog göra ett och ett annat tidsinställt tills imorgon under dagen så att bloggen hålls vid liv ;)

//bellaa

TRASSEL

hejsan! då var jag hemma från stallet och ska nu börja fixa mig för dagens sak som jag amanda och ella skulle göra :) och ingen har gissat? ;O jag skulle inte tacka neej till lite extra läsare ;) men aja då avslöjar jag det vi ska göra.
Vi ska på bio såklart! :) vi ska gå på trassel i 3D hahah den är ju typ animerad men den verkar ju bra iaf ;) oc nu när jag kollade på klockan så såg jag att jag verkligen har super bråttom! så mer uppdate senare!




i dont wanna be without you baby, idont want a broken heart, i dont wanna take a breath without you baby, i dont wanna play that part. i know that i love you.so let med just say, that i dont wanna love you in no kind of way. i dont wanna be the brokenhearted girl..


//bellllaaaa

dagens

Dagens Citat: Man kan ha några få Sanna vänner eller hundra Falska vänner


Dagens låt: Dare you to move av switch foot

///SAGA

stallet

hej igen, nu är jag tillbaka från stallet, idag gick jag upp till stallet det var så himla fint väder så jag sa bara skit samma om det tar lång tid och sen hade jag min cykel där uppe så då tog jag till mig att gå upp. Ärtan och jag red ut i skogarna och lite sådär eftersom det var strålande sol så var ärtan på strålande glad och pigg så vi satte full fart i galopp på stigarna o fälten.haha så det var jätte kul;P
Snart är det vååååååååår!!!:D har fått lite vårkänslor hahahxD
Allt från mig Puss Puss Saga

stallet nästa.

nu är det dags för mig att dra mig till stalle och rida ut till samhället i rinkabyholm men amanda och GT :) skojigt! vi hörs senare och glöm inte att gissa på vad vi hittar på för bus ikväll ;) ni får ju en länkning och det är ju aldrig fel med lite extra läsare? :)

/bella

ut och springa i detta underbara väder!

nu sticker den super duktiga bella ut på en springrunda! är egentligen inte så sugen, men nu är det ju också aå att jag inte har topp kondition nu efter vintern så det blir bara enb kort runda för att få upp flåset lite ;) ciao!

//bella

melodifestivalen

hejho!! Tyvär damade min dator i går så jag kinde inte komma ut på nätet-_-' så jag var lite sur om man säger så, I går när jag red så var jag ute i får hagen och red runt som en dåre det var jätte mysigt!! Ärtan var på sprall humör och vi hade jätte kul hon och jag i skogaen haha så det gick bra:P när jag kom hem så gjorde jag dom vanliga rutinerna,duscha klä på mig äta bloga försökte bloga rättare sagt titta på te:n , på tven igår vad det MELODIFESTIVALEN!!!!! Den bästa låten var"o my gud" med le kid tyckte jag men det är klart då att dom inte ens gick till andra chansen. Som ni nog redan läst tyckte bella att Danny var bäst men.....Jag tyckte....att han SÖÖÖÖÖG fettma. Hans låt var den sämsta rent ut sagt, det var mening i låt texten han sjung bara om en mening typ och hans låt var bara helt tråkig visst den låten hade varit perfekt på dansgolvet men i melodifestivalen??näääe... Nu får man hoppas att inte Eric sadee har en sån låt bara;)vad tyckte ni om melodifestivalen??
Allt från mig Puss Puss Saga

oj... det glömde jag !?!

godmorgon!
idag vaknade jag myyyyycket tidigare än jag brukar och det var bara för att det var något som inte kändes rätt?
hm, sen slog det mig. Jasse är ju inte ute!!! eftersom att jag nu trodde helt fullt ut på att vi skulle träna så skrev jag på våran lilla tavla i stallet att jasse inte skulle ut söndag morgon. så det var ju bara att sätta på mobilen och ringa till käre cissi som var där så hon tog ut henne, men stackars min lille plutt som har fått stå inne dom här timmarna??.. aja hon kanske får vila idag då eftersom att hon inte fick vara ute imorse så kan hon ju få vara ute lite längre :) eller så rider jag ut långt denna gången ;) eller det kanske blir rinkabyholm, bara det inte blåser lika mycket som igår! hehe jag vet inte vad det är för väder för jag ligger fortfarande i sängen, men jag gissar på att det är sol ? :)))ska nog ta mig upp nu för jag ska även träna lite udag, typ ut och springa en runda och så lite fys här hemma (: senare ikväll ska jag amanda och ella hitta på bus, kan ni gissa vad det är? om jag kanske inte redan har skrivit det men gissa på ;) om man gissar rätt så får man en länk :) jag avslöjar det senare ;)

ni kan få en ledtråd.
* man sitter stilla och gör inte allt för mycket.man kollar på något, det är oftast många som kollar samtidigt i samma rum ;) och man gör inte detta hemma. det är alltid roligt att göra detta. det kostar pengar och man får ju då välja vad man vill kolla på ;)
har ni någon aning?
haha det blev mycket ledtråd men det gör det ju bara lätare för er att lista ut det :))

/bella :)


nu säger lilla bella godnatt :)

nu säger lilla bella godnatt :)
hoppas alla sover sött och kan sova lite sött åt mig med för jag tror nog inte att jag kommer göra det..


nothing is going to be the same without you...


//bella

In the club, ohoh , in the club!

såg melodifestivalen förut!!!
säger bara det att DANNY ägde ut alla andra! HAHA
Han var bäst, jag förstår verkligen inte att den där rapparen kom vidare. Min värld vändens uppochner för en sekund. omg.
Och le kids.. förutom de att deras låt kanske inte var den bästa, så hon i gult.. Var de bara jag som la märke till att hennes tänder var typ grå gula?? eller :)?

Och så måste jag bara fråga , e de modernt med gluggar mellan framtänderna nu eller? de verkar vara jätte många som har de! inte för att jag har tänkt att skaffa de men iaf... innan var de ganska ovanligt tror jag ?
men iaf så såg jag på top modell förra veckan, och då förstorade dom ens glugg!? helt sjukt tycker jag ;)




Pussssssss
Matilda

melodifestivalen

fy vad melodifestivalen var dålig? jag tycker väl att Danny var helt okej eller hans låt och allt fick mig lite peppad för att dansa ? ;p haha så det var ju helt rätt enligt mig att han var den som kom till final :) men resten, tycker dom själva att dom är bra? det är ju helt usla låtar xp och varje år är det ju oftast en riktigt dålig låt som går vidare till eurovision (stvning?) och då får man ju skämmas för sitt land, är det bara jag som gör det när vi skickar så dåliga låtar dit varje år? eller dom kan ju vara lite bra men ändå oftast så kan man ju inte vara stolt (:
detta var bara lite tankar som snurrade runt i huvudet på mig :p
men nu kollar resten av min familj på en riktig skräckis och jag har blivit så grymt feg när det gäller skräckfilmer ? :O jag har alltid varit den som ville kolla på den läskigaste filmen, men nu vill jag inte ens kolla så jag ska hoppa in i duschen! hihi.

ses senare!

pusssar&kramaaaar! bella.


(hahah jag glömde att publicera^^ så nu har jag även duschat ;p)

hejhopp i lingonskogen!

hejhopp i lingonskogen!
nu har jag varit hemma en lång stund ifrån stallet, fyyyf*an vad det blåser! trodde vi skulle blåsabort ;o men iaf, jag red då ut med amanda, och det blev bara till "kohagen" idag igen, eftersom att det blåste så hemskt mycket. jassebasse var lagom pigg och om lyssnade jätte bra! och GT var ÖVERPIGG! och lyssnade inte alls, haha så himla roligt och så är han ju bara 5år och inte helt fulllärd än, han är en riktig vilde! ;p imorgon var det då tänkt att åka och träna för malin, men nu när vi inte har en egen transport (pga att om vi ska köpa en så vill vi köpa något riktigt! och vi har inte hittat någon som passar oss än) ^^. så vi hyr ju då en transport men nu är vi inte helt säkra på om vi har den? ååå blir så trött! vi måste hitta våran egna transport snart! tror nog att jag ska börja leta redan idag!
innan vi åkte till stallet så stack jag, pappsen och mammie till hööks (: där jag köpte ett transporttäcke och ett par nya senskydd :)

 299kr :)
och detta täcket:

hehe jag tror att det var det :p  eller jo det är det :))
449kr :)

sedan så jag detta super fina himelska pannband! som jag bara måste ha! och om jag bara hjälper till lite här hemma så får jag det! :D :D :D


Det är swarowski :) helt sjukt fint! 749kr på hööks :)

men nu ska jag käka sen ska ju duscha och efter det ska jag kolla på meodifestivalen ;)

//bellaa :)

"vinden talat till oss" "vad säger den?" " Jag vet inte, jag är inte blåst!"

Usch vad de blåser! värsta stormen ju:( Maccan och jag höll nästan på att blåsa bort när vi red ut.. fast nä men de blåste sjukt mkt!

vart är våren? :(


Nu har jag varit social mot min lillasyster, vi kollade titanic! jag tycker den e helt okej :) ganska sorglig..

Citat: Vi har tagit på oss finkläder, vi tänker gå under uppklädda.
eller liknande? hahah så himla sköna typer (H)



Och min kära häst ville ju komnma in idag... NOT
Han typ bah: Ta mig om du kan!
Mmm.. 30-40 min försökte jag få tag i honom..
Ja Maccis, jag älskar dig också <3




Pusssssssss
Matilda

Benskydd

HEJHO!! Nu är saga paga på bättrings vägen och red min lilla älskling i går på fältet gick så där. Har problem med min rygg så jag fick riktigt ont i ryggen när jag red så jag var tvungen att avsluta, ärtan blev glad men inte jag precis:/ Mammsen ska ha fixar en tid snart åt mig hos sjuk gymnasten så får vi se vad dom kan göra åt det:P
I morse sov jag till tio, älskar att sova länge på morgonen och dra mig haha jag är ganska lat;P sen åkte jag och mamma till vapen centralen (STOR utförsäljnings rea där ni i kalmar så passa på) och köpte bennskyd:
nån som vilket märke det är?? jag är riktigt dålig på dom:Poch om nån som har dom som vet om dom är bra??
hörs sen när jag ha varit i stallet:)
allt från mig Puss Puss Saga;)

försöker att mobilblogga!

Hejsan :) nu e jag ute i stallet och bloggar från mobilen ;) haha helt imponerad att de funkar! Ska snart rida ut på maccan, :) Antagligen ska jag göra de hela helgen efterdom dom fixar med ridhusunderlaget (yy' Haha. Hade så bra så länge! Pussssssss Matilda

kommentaren

Anonym om skisser:
den första var superfin:)
asså såna här blir jag jätte glad för verkligen^^ tänk att bara några ord kan förgylla nåns dag, att man säger hej eller fint som den här skriver gör att man får lyckorusningar i hela kroppen. Tänk på det när du ser nån ensam person som går ensam eller står själv helt utanför att gå fram o säga hej eller nåt åt den och att det är du som gör skillnaden i den personens dag eller liv
///Saga


godmorgon! eller ska jag säga eftermiddag?

godmorgon! eller ska jag säga eftermiddag?

efter en lång kväll med mycket dans så var jag ju helt slut så jag vaknade vid halv  1 ;p hihi, men måste ta mig upp för jag ska ju till stallet och så ska jag släpa med pappsen till hööks för att shoppa lite grejor till jasse :) idag ska vi nog rida hyfsat långt (: ska ringa amanduuuuus och fråga om inte hon kan låna gt av lotta (hon brukar göra det) så kan vi rida till typ ekö, det blir en lång och härlig tur, och så kan vi snacka massor. vilket jag verkligen behöver.

/bella


jag undrar om du hade kraft att ge dig av
eller mod att stanna kvar.
våga bygga på något nytt.
jag undrar om du har kunnat ge och kunnat ta.
kunnat öppna dig som jag.
vågat vara här och nu.
för allt jag kräver är ett svar.

freeeeeeedag :D

tjaaaa :)
idag i skolan skulle vi typ kolla vilken blodgrupp vi hade genom att ta ett "stick" , som skulle kännas som ett myggbett, i fingret och sedan droppa blodet i antikroppar osv osv...
de där myggbettet som de skulle kännas som, VAR DE VÄRSTA NÅGONSIN!
de gjorde sjukt ont tycker jag.. haha :)

Sen red jag och ebba ut, jag red måns (H) haha, han var jätte pigg den stora klumpen :)
Sen red jag ut maccis, de va jätte mysigt,! jag red barbacka och man va jätte duktig tycker jag <3


utöver detta har de typ inte hänt något idag, och de kommer nog inte göra de häller.
Måns! :)<3

pussssssssss
Matilda


tonight we are going hard, just like this world are.

det blir utgång för lilla bella ikväll! skulle faktist vara ganska härligt att vara hemma men jag måste komma på andra tankar...


tonight we are going hard, just like this world are.


//belllllaaa.

beslutsångest...

hm, jag har beslutsångest. det är bud på att dra till sandra (för er som inte vet så är det "disco" för högstadiet) det är ju inte jätte ofta men är det värt 120kr? har ingen aning vad jag ska göra annars stannar jag ju hemma hela kvällen och tråkar :p har verkligen ingen aning om vad jag ska göra.

Dagens citat: "no matter how talanted you are,not everybody is going to like you but thats life,just stay strong."
Av: justin bieber

Dagens låt: like a G6

/bella


ridningen.

hejsan!
idag red jasse och jag ut själva i den såkallade "kohagen". det gick strålande! hon lyssnade jättebra på min skänkel och även på tyglen. fast hon stack lite någon gång eller ökade lixom men då gjorde vi lite övningar skrittade,stannade,backade,skrittade,stannade,backade osv några gånger då lyssnade hon kanon bra igen!
älskar min lille pluttefia :*

//bella

skisser

några skissar jag skissade på i dag när jag såg "Project runway" ett sjukt bra program bara älskar dig ett tips till er som älskar mode:P
Som en balklänning nästan fast mer åt party hållet, jag har tänkt att hela kläningen är kläd med svarta tyg roser ,lite för extremnt? tyck till så blir jag jätte glad^^
Päls jacka med päls upp tillavlarna och inget på ryggen på armarna går den över till svart begie och vit,tyck till?!
INGET AV DETTA ÄR LAGLIGT ATT KOPIERA!!!
Allt från mig Puss Puss Saga

snart drar jag te stallet.

om ca en timme drar jag till stallet och rider min lille snutteplutt :) ska nog rida en mysig ritt idag, vädret är ju bara för underbart! med någon eller själv men jasse (: fårse. sedan ska jag försöka få pappa till hööks så vi kan shoppa litegranna ;)hihi. men jag ska dit om typ en timme så jag ska krypa ner i soffan ett tag till ;p

/bella

taget ur min förra blogg.

minns du tiden då man var liten? då skit snack inte fanns. kärlek var en puss på kinden. höjden av smärta var när barbien tappade benet eller när leksaksbildens hjul försvann. värsta smärtan var när man trillade och skrapade upp knät. största rädslan var monstret under sängen...
Nu finns nästan vara skit snack. kärlek förvandlas till en stor lek. smärta är när du skär dig i handleden. värsta gråten är när den du älskar mest över något annat sårar dig. största rädslan är att förlora sina bästavänner och aldrig återfå dom igen.

/bella

in my heart!

alltså är det bara jag som är helt förälskad i justin bieber? hihi han är ju bara den sötaste människa som finns ;* hans låt och musikvideo kom upp på mtv nyss och gud ´hehe i sommras så var jag helt galen så fort jag hörde hans låtar så smälte jag. och nu när jag såg videon, så fick jag ett återfall ! han är ju helt otrolig! love him. jag är helt förtrollad igen. älskar han musik, hans röst, hans hår (a) det är ju det som gör han så super söööt! hihi.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwww! älskar honom! (a)




världens mest sötaste leende!!

//en helt förtrollad bella

hemma idag.

hejsan! idag är även jag hemma som en sjukling.  asså denna j*vla migrän! stannade hemma för fy vad jag har ont i huvudet, och även att jag har knarkat i mig lite tabletter..  men nu försöker jag med en annan metod, att blogga och dunka lite musik, haha musik brukar hjälpa mot det mesta tycker jag. men än så lämge så har det inte hjälpt ;o hatar egentligen att vara hemma från skolan, man kommer efter så himla mycket och göran som har så långa förklaringar och genomgångar på lektionerna som faktist behöver lyssna på missar man ju och då fattar man inte ett skiiiit sen.
men senare blir det stallet, har ju min lille plutt att rida och förhoppningsvis så är min huvudvärk borta imorgon så ska vi hoppträna :) längtar! har inte hoppat på en evighet. och fy vilken träningsvärk jag har i mina ben sedan igår ;p jag är ju inte en aning otränad ;) måste träna upp mig asså. och nu har jag slutat i fotbollen pga olika skäl men ett av dom är att jag ska lägga all tid på jasse och min ridning för det är ju det jag vill satsa på men fotbollen kommer alltid att betyda mycket för mig. och jag har så sjukt många minne där ifrån. gothia cup 2010

/bella

(fortfarande inga bilder... ska se senare om jag kan logga in på mammies data och så får jag blogga lite på den så att ni får lite bilder)


andra dagen som en sjukling

hejsan! I dag är jag fotfarande sjuk nu sitter här i soffan som en säck potatis o glor på tven. Det suger att vara sjuk det är det tråkigaste som finns tycker jag. För jag kan inte umgås med mina vänner jag kan inte åka till stallet och träffa min pärla så det sugeeeeer. Men nu har jag tid att ritat lite så bilder kmr:)
en bild på mig när jag var frisk,jag lovar ni vill inte se mig när jag är sjuk
Allt från mig Puss Puss Saga

vilka "sjuklingar" jag har till vänner då ;)

asså shit, jag suger verkligen på sånt här med kök o bakning eller vad de är :D
jag skulle göra två sockerkakor (A) , haha jag typ smetade ner hela köket och så blev de 3st? jag fattade ingenting menmen ;)


Typ dagens citat:
Ibland måste du se dom mörka stunderna för att förstå vilka som är dom ljusa.



Pussssssssss
Matilda


Btw, har ni tänkt på att de nästan ser ut som att maccan e rädd? Eftersom man ser vitan i ögat? Men de är faktiskt så hela tiden, hans öga e helt enkelt så :)
 jag tycker de e fint :)<3
lite personligt ni vet ;)


hehe ska bara...

ge ut veckans tips!

: blir ditt hår också elektriskt när du borstar det? jag har lösningen! ta din hårborste och så fyller du en "hink" med vatten och så lägger du i sköljmedel i det och så lägger du ner borsten och låter det verka. sköljmedlet tar bort elektrisiteten och du slipper få elektriskt hår! :)))

och så ska jag ge er:

Dagens citat:
ingen dag är den andra lik.


//bella

migrän.

hejsan jag är superduper ledsen men jag kan inte uppdatera mer än detta idag... först nu är jag på datan i typ 5min sedan ska jag duscha sen ska jag plugga. matteprov imorgon -.-' och allt detta för att jag är så himla snäll och tar ärtan åt saga idag ;) haha har inget emot att hjälpa till men när man har migrän som jag har just nu så är det inte så roligt men jag ställde upp iallafall.

Ridningen och allt annat i stallet gick skiiiiiiiiiiit idag. hemskt! både jag och jasse hade en dålig dag och det ör lixom inte någon bra blandning.. så vi snackar inte mer om det förutom att jasse var faktist duktig och lyssnade hyfsat i ridningen någon gång ddå och då när hon hade lust. och så i början av ridningen så tränade jag balans, så jag tog upp mina läder och stod upp i lätt sits typ as länge, först i skritt sedan i trav och sedan i galopp. snack om att det var bra för benmusklerna och för balansen då :)
och skidåkningen i aboda klint idag gick hemen nu måste jag verkligen dra mig ifrån datan. så vi ses imon!! ciao.

/bella

(asså jag får bara mer migrän av att bråka med datan just nu så inga bilder från mig idag heller...)

tjaaaaaaaa ;)

haha, oooooh jag älskar sånna här dagar då skolan inte e speciellt jobbig :)

Eftersom jag o Anna e efterblivna vi var typ dom enda som inte åkte skidor haha..
fast hellre skolan är kryckor i hur många veckor som helst eftersom jag e säker på att jag skulle lyckas bryta benen fall jag åkte skidor! ;)

så vi var i skolan haha och hade en lektion till elva, så åkte vi hem hit så red jag maccan.
Han var jätte duktig idag, hahaa! jag förstår inte men han va jätte duktig! Super stolt över honom (A)
Min lilla prins haha, men jag bara måste älska detta underbara gos troll, <3

japp. viktig information där ja, nu sitter jag här och beundrar Bruno Mars. Hans låtar , alltså grenade och just the way you are, iiiiiih så sjukt bra! :D dagens låt, haha!


Jag och Totte igår :D visst e vi jäätte vackra? noot
 och igår sken ju solen!jag bara älskar solen. som den skiner gör den mig alltid glad! :D



Pussssssss
Matilda




sjuuuuk

hej alle bloggläsare(hoppas ni är många;) Idag stannade jag hemma pga att jag har feber fryser snuvig och kunde inte sova inatt. Jag ville såååååååå gärna följa med till aboda klint men kände att jag inte orkade och om jag mår dåligt där uppe så kmr jag inte där ifrån såjag valde i stället att vara hemma och hoppas jag är frisk imon så jag kan hänga med på bion Trassel med några kompisar,så jag får bara hoppas. Så i dag har ingenting hänt jag har bara legat ner och nästan dött :Pinte så kuuul.....
Dagens citat: När man sover med hundarna få man loppor av serien Hannah Montana
Dagens låt: Firework av katy perry
allt från mig Puss Puss Saga

livet är inte alltid som man planerar det.

ne asså det funkar verkligen inte att ladda up bilder. jag tror jag dör. får dampet och slänger datan i golvet när som helst så jag tror nog att det är det siat för kvällen nu. får panik när som helst. nattinatti, nana sött!

/bella


Dagens citat:

Sometimes goodbye is a second chance.




Dagens låt: firework


skisser 2/1

Puss Puss Saga

hatar min data mer än någonsin just nu.

nu är jag klar med allt och om 10 minuter är det glee :)) grymt bra serie! jag har ju nyss bakat och mammie ringde sedan från jobber och undrade om jag kunde laga lite mat, alltså till the family. klart jag ställde upp så nu har jag lagat spagetti och någon typ sås ? haha aja det blev gott! helt otroligt vad duktig jag kan vara på att laga mat? ;O hihi. och min kaka, muuuuuuums är det ända man kan säga!!

Här kommer bliderna som jag skulle lagt upp tidigare,
fast tydligen inte! asså jag dampar loss på min data när som helst!! ååååå. får väl se om den är en aning snällare sen. 



now i´am stronger than yesterday.


/bella


Dagens citat<3

Dagens citat: Jag äter kött i protest att vegarner äter upp djurens val
hahah det ganska oseriöst

Dagens låt: Raise your glass av p¡nk

PUSS PUSS Saga

snart sjuk

hejho!!I dag som ni nog redan vet om ni har varit aktiva här redan läst att vi fich sluta kvart över elva jippie!!:Dhahah när jag kom hem så tog jag en ipren eftersom jag fick ont i huvudet och ryggen. Känner att jag börjar bli sjuk nu så jag är inte så glad precis eftersom jag missade gudstjänsten idag och att vi ska i aboda klint imon, som jag verkligen LÄNGTAR till;), så jag hoppas verkligen verkligen att jag inte får feber imon:S Det är alltid så här att jag blir sjuk när jag har nått roligt på gång men när det är nått ass tråkigt så är jag frisk :Phahah ganska typiskt mig!? så den här eftermidagen har jag skissat lite och sovit ,riktigt sköööönt:D min mamma fick åka till stallet och så fick lillan vila då:) det var nog allt från mig Puss snuv Puss Saga

bakning på g!

tjena igen dåe! nu har jag tagit en liten eftermiddags lur ;) guuud vad trött jag är ? helt sjukt. aja nu ska jag ta och baka litegranna ;) mumsigt! ska nog ha med mig en liten fika tills imorgon då vi ska ha elevensval och då ska vi åka och åka skidor i aboda klint. hahahahah jag kommer döööö! jag har åkt en gång i mitt liv och dt var förra året på elevensval ;p då dog jag flera gånger. men det var ändå lite kul så jag testar på iår igen och ser om jag dör lite färre gånger denna gången :) men det blir mer uppdate senare! och det funkar fortfarande inte att ladda upp bilder... men får se om det funkar sen då ;) /bellaaaaaa

hejsan hejsan!

hejsan hejsan! jag är redan hemma från stallet och har varit det i ungefär en timme nu, och det är ju då pga att vi slutade vid kvart över 11 idag :))) underbart! nu har jag precis lagat lite lunch till mig och förvånad som jag belev så är det faktist gott? ;o hihi mina matlagnings skills är inte dom bästa. idag skrittade jag och jassebasse ut i fårhagen där vi gick i den lite högre snön och upp för backar och sånt så hon fick jobba och klättra lite, det ska inte vara helt avslappnat när man skrittar ut ;) imorgon får hon tillbaka skon och då ska vi börja rida ordentligt. jag tänkte ge lite bilder till er att kolla på men det funkar inte, hahah samma problem som matilda såg jag ;p försöker igen senare :) //beeelllaaa

åååh underbara sol! :)

idag slutade vi 11.15:D wooho helt undbart! Snart ska jag när till stallet ock fixa där :)! hör av mig senare :) Btw ´kunde jag inte ladda upp någon bild`? cp -.-' eller fixa fet eller kursiv text, dumma data! jag försöker igen senare , orkar inte nu hehe (aaa' pussssssss Matilda

Mobilbloggning pga internet upptaget -.-

Hejan! Jag är så ledsen att jag inte har hört av mig! Men det är nämligen så att min mamma har internet och försöker att installera våran raoter (stavning) så jag gör lite mobilbloggning nu så får jag se om jag kan logga in på datan senare. Men om inte så hoppas jag att dom andra två nissarna kan hålla bloggen levande;) men ridningen idag gick bra hon vat super pigg och jag red ut barbacka men hon stack faktist inte en ända gång :o efter två dagars vila så var det verkligen inte det jag förväntade mig;p men då är alltså detta allt för mig för dagen,,men vad ska man göra? Hm fast jag tror att mammsen blev klar nu men jag hade ändå tänkt att lägga mig snaaart så nattinatti! Och imon slutar vi redan kl 11!:d så stallet direkt sedan hem och bloggaförfullt! 

//bella

måndag.. ;)

tjaa, ännu en dag avklarad i skolan! :)
asså de va damp, först så hemkunskap... -.-'
efter de håltimme , hahaah så saga ja o bella åkte hem till bella! :D
haha vi kollade scary movie 4 eller ngt, helt cp stört rolig ;)

hm... de kändes som om de hade hänt jätte mkt idag? haha ;)
tydligen hade de inte de..

woops ! nu måste jag gå och ta in hästarna, så blire träning för Bella vid 6! (yy'

dagens låt:
Bruno Mars : Grenade


ååh den e jätte bra! :')

Pussssssss
Matilda


håltimme

hejsan! nu är jag matilda och saga hemma hos mig eftersom att vi hade håltimme pga att våran lärare var sjuk, :) vi har kollat lite på film med lite popcorn ;) hihi. men nu ska vi typ snart tillbaka till skolan, blä. så vi ses väl senare, och då blir det nog en hel del uppdatering (:

/sagabellaochmatilda.

morsningkorsning!

morsningkorsning!

ännu en härlig skol morgon! idag har vi sovmorgon men den tänker jag utnyttja genom att sova extra länge så jag gör detta tidsinställda så att ni vet att jag har överlevt natten ;) så när ni läser detta så har jag nog precis vaknat.
Idag är det en chill dag i skolan faktist, inga riktigt seriösa lektioner. härligt! sedan är det direkt till stallet, mycket underbart! älskar min ponnie så hemskt underbart mycket! så när man har varit borta från henne såhär en dag som jag har varit så saknar man faktist sin lilla skiit :) hihi , men jag fick reda på att jippe inte kommer och fixar jasses sko förens på torsdag!!! :O jag som hade tänkt att jasse och jag skulle ha en hårdtränings vecka denna veckan... usch så trött jag är på allt detta! för det första är det så halt och kallt och äckligt! och sen tappar hästen skon och då kan man ju absolut inte rida-.- ne usch och fy och blä på det! men jag får väl ta och skritta ut långa rundot och kanske jobba henne lite då så får hon ju ändå jobba lite granna :) aja nu ska jag inte skriva så mycket mer utan vi ses ikväll innan jag sticker ut på min jogging runda. ciao!

är det bara jag som verkligen diggar lila på mörkbruna hästar? helt underbar färg tycker jag, det passa klockrent!
(jag vet att det inte är bästa bilden men ni kanske ser att det är ett ljus lila schabrak)

RSS 2.0